Ağaoğlu açıkladı: Lille ve Manchester izledi! Gerçek yıldız kırmızı halıda değil...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu maç sonunda önemli açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu açıkladı: Lille ve Manchester izledi! Gerçek yıldız kırmızı halıda değil...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Kayserispor maçının sonrasında Başkan Ahmet Ağaoğlu Haber61 TV canlı yayınında flaş açıklamalarda bulundu.

Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde;

AİLE OLDUK

Maç maç gidiyoruz, 9 maç oldu kaybetmiyoruz. Şu oynadığımız futbolun bir anlam kazanması için kazanmaya devam etmemiz gerekiyor. Yaşadıklarımız herkesin malumu. Herkesin büyük fedakarlıkları oldu. Yöneticisinden, teknikj kadrosuna, futbolcusuna kulüptekli çaycısına kadar herkes bütünleşti ve aile oldu. Aartık taraftar şunu söyleyebiliyor “Takım bize zevk veriyor.”

Seyircinin desteği çok önemli. Ramazan da geldi. Ramazanda burada tek bir maç kaldı o da Beşiktaş maçı. Eğer haftaya da yenerek gelirsek 3. Olma şansımız çok yüksek olacak. Beklentilerin ötesinde bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Hatalarımız oldu, eksiklerimiz oldu. Son saniyelerdfe 10 puan bıraktık. Bırakmakasak şuan çok farklı olabilirdi. Bu bir prova bunları telafi ederek önümüzdeki sezon daha farklı bir Trabzonspor izleteceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın.

GERÇEK YETENEK KIRMIZI HALIDA DEĞİL SAHADA OLUYOR
Bu arada genç yetenek kırmızı halıda değil sahada oluyor. Seyretsinler görsünler, yıldız kimmiş, süper kimmiş. Milyonlar bunları gördü. Hiçbir futbolcuyu ayırt etmiyorum ama Abdülkadir’i alnından öpüyorum. Örümcek tutmuş beyinlere en güzel cevabı verdi.

LİLLE VE MANCHESTER UNİTED İZLEDİ

Bizim oyuncularımızı uzun zamandır izliyorlar. Geçen maçta önceki de maçta da izlediler. Bugün Lille ve Manchester United izledi futbolcuları. Bu futbolcuları Avrupa’nın önemli takımları izliyorsa bu bile bizim için gurur vesilesidir. 
Bizim kendi futbolcularımızı, Abdülkadir Yusuf ve diğerleri olsun. Bunlarla ilgili ücret politikasını gözden geçireceğiz. Benim verdiğim para veya yakını karşı taraftan geliyorsa benim isteyeceğim rakam ikinci plana düşer. Şu da ihtimal dahilinde ; Belki de iki oyuncunun da bir sene daha takımda kalıp takımı başka bir yere taşıması tercihimiz olacak. Onları gönderdiğimizde Avrupa’nın en iyilerine göndereceğiz, hem onlar hem biz kazanacağız. Marka elçisi olmaları lazım. Göndermek için ya da kasaya para girsin diye buradan futbolcu göndermeyeceğiz.  Ekonomik olarak farklı noktada olsak belki daha farklı kararlarımız olacak.

ALTYAPI İÇİN RADİKAL KARAR ALACAĞIZ
Bölgedeki diğer kulüpler de bizim pilot takımımız. Hekimoğlu’nu tebrik ediyorum orada bizim bir takımımız olması gerekiyordu. Altyapı için ikinci bir hocayla görüşmelerimiz devam ediyor. Maçtan önce de konuştuk. Altyapıda radikal ve ciddi bir program uygulayacağız. Bununla ilgili gelecek günlerde karar vereceğiz. Hekimoğlu, Of ve Yomra üzerinden de gidip farklı bir uygulama üzerinde düşünüyoruz. Abdülkadirler Yusuflar Uğurcanlar sürdürebilirsin diye. Sürdürülebilir bir başarı istiyorsanız bunun temeli Trabzonspor’un altyapısından geçiyor. Bundan asla taviz verme lüksümüz yok.
Kayserispor’la aramızda öyle bir dostluk var ki başkana söyledim ki “Zorlasak bile bu bağ bozulmaz. Bizi götürür dostluk bozulmaz” dedim. Futbolda bazı mücadeleler var.  Bunları sahaya yansıtırsanız hata yaparsınız. Bu sene sahamızda hiçbir olaya izin vermedik. Her rakibe takıma saygı duyduk. Verdiğimiz mücadele de saygı da aynıydı. Siz böyle davrandığınız da karşınızdaki de böyle davranıyor. Gittiğimiz her yerde çok iyi ağırlandık çok iyi uğurlandık. Bununla ben çok gururlandım. Ağzımızdan çıkacak her kelimeye dikkat etmeliyiz. Bu sorumlulukla hareket etmeliyiz.  

UEFA'DAN TEBLİĞ YOK

UEFA’dan henüz elimize ulaşan bir tebliğ yok. Biraz uzadı. Uzaması da bizim hayrımıza diye düünüyorum. Federasyonun önemli çalışmaları var. Bankalar birliği ile olan çalışma hayata geçerse bundan kurtulacağız. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler