"Afobe'yle anlaştık, Trabzonspor 2 katını teklif etti!"

Denizlispor'dan flaş Afobe açıklaması geldi. Başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan, Afobe'yle anlaştıklarını ancak Trabzonspor'un 2 katı teklif yapıp futbolcuyu aldığını söyledi.

"Afobe'yle anlaştık, Trabzonspor 2 katını teklif etti!"

Süper Lig’de Trabzonspor forması giyen Benik Afobe ile ilgili flaş bir açıklama Denizlispor’dan geldi. Afobe, Denizlispor ile anlaşacakken nasıl Trabzonspor’a transfer oldu? İşte detaylar…

Trabzonspor, Afobe’yi 1 yıllığına kiraladı
Trabzonspor, İngiltere doğumlu Demokratik Kongolu futbolcu Benik Afobe’yi bu sezon başında 1 yıllığına kiraladı.

Afobe, Trabzonspor’da kaç para kazanacak?
Futbolcuya Trabzonspor tarafından 1 yıllık anlaşmasına istinaden 1 milyon 300 bin Euro garanti ücret ödeneceği borsaya bildirildi.

“Denizlispor ile anlaşmıştı!”
Afobe ile ilgili dikkat çeken gerçeği Denizlispor’un başkan yardımcısı Kaan Şanlıkan açıkladı. Şanlıkan, Afobe ile 650 bin Euro karşılığında anlaştıklarını ancak; Sörloth’un Leipzig’e transferi sonrasında Trabzonspor’un 2 katı bedel önererek futbolcuyu ikna ettiğini söyledi.

“Uçak biletini bile aldık, Trabzonspor 2 katını teklif etti”
Kaan Şanlıkan, “Bir golcüyle anlaşmıştık. Bunu ilk defa açıklıyorum. Uçak biletini bile almıştık. 4 büyüklerden birinin golcüsü. O isim Trabzonspor’un şu anki golcüsü Benik Afobe. Sörloth, Leipzig’e gitmeseydi bizle imzalıyordu. Buradaki en önemli şey ne? Trabzonspor’un hocasının İngiliz olması, futbolcunun İngiliz olması ve bizden 2 kat fazla bütçe teklif etmeleri” ifadelerini kullandı.

Afobe bu sezon Trabzonspor’da kaç gol attı?
27 yaşındaki Benik Afobe, bu sezon Trabzonspor’da 15 maçta 851 dakika süre aldı ve 3 gollük katkı yaptı.

Ajansspor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor