Adil Gevrek yine ortaya çıktı: Trabzonspor etik davranmadı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Trabzonspor'a gelmesiyle ilgili konuştu

Adil Gevrek yine ortaya çıktı: Trabzonspor etik davranmadı

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Guilherme'nin Trabzonspor'a transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ETİK DEĞİLDİ

Guilherme'ye büyük takıma gittiği için hak verdiğini söyleyen Gevrek  Trabzonspor'un futbolcuyu kendisinden habersiz davet etmesini etik bulmadığını söyledi.

Gevrek, "Guilherme bizde kiralıktı. 500 bin Euro vermemek için serbest kalma maddesi olarak 40 bin Euro koyduk. Sergen hoca da sezon başında Guilherme'yi bizden istemedi. 'Çok da lazım değil' dedi. Ya 500 bin Euro verecektim ya da 40 bin Euro serbest kalma maddesi koymamız lazımdı. Kulübü bizden bunu istedi. Trabzonspor'un yaptığı etik değildi. Bizden habersiz oyuncuyu Trabzon'a davet etti. Ben en başta buna inanmadım. Maalesef bu oyuncu sözleşmesini feshetti. 40 bin Euro'yu yatırmadan tek taraflı feshetti. Burada bizim hakkımız doğdu. Hatırlı kişiler iki kulübün arası bozulmamak için araya girdiler. Bu oyuncuyu Trabzon'a vermek için araya girmediler. Burada yanlış anlaşılma var. Guilherme transferinden 460 bin Euro bonservis elde ettik. Guilherme büyük takıma gittiği için hak veriyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor