Adem Büyük: Trabzonspor'a çok Mehmet gelir çok Mehmet gider!

Kasımpaşa'nın kaptanı Adem Büyük hem Trabzonspor ile oynanacak maçı hem de Mehmet Ekici konusunu yorumladı

Adem Büyük: Trabzonspor'a çok Mehmet gelir çok Mehmet gider!
Süper Lig'in 18. haftasında Trabzonspor'un deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa'nın kaptanı Adem Büyük maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Milliyet'e konuşan Adem, karşılaşmada favorinin Kasımpaşa olduğunu söyledi. Mehmet Ekici'nin transfer gündeminde yer almasıyla ilgili soruya da yanıt veren Adem, futbolcunun tutumunun oldukça yanlış olduğunu dile getirdi.

İşte Adem Büyük'ün açıklamaları;

"Bu hafta çok birlikte çalışamadık. Çok iyi çalışıyoruz. Futbolcularımızı özverisiyle başarmaya çalışacağız. Trabzonspor ikinci yarıya iyi başladı. İlk yarıda bizi 2-0 yenmişlerdi. Haketmediğimiz bir sonuçtu. Ligde her maçın rövanşı var ve bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Çok önemli bir maç. Üst sıralara yükselmek adına kritik bir maç. Tabi ki maçta favori Kasımpaşa. Çünkü kendi sahamızda oynayacağız ve burada yalnızca Fenerbahçe ve Galatasaray’a yenildik. Maçta Mehmet Ekici yok ama Trabzonspor büyük bir camia bunu unutmamak lazım. Çok Mehmet gelir çok Mehmet gider bu takımdan. Onların yerine oynayacak futbolcuları da var. Yerine oynayacak ismin daha iyi oynayacağını düşünüyorum. Mehmet Ekici konusunda düşüncem, bir yerle sözleşmeniz devam ediyorsa bu kadar kesin konuşmamanız gerekir. Konuşursanız ya kadro dışı kalırsınız ya da A2 takımıyla çalışırsınız. Bana göre bu tutum tamamen yanlış. Sonuçta Mehmet Ekici Türkiye’ye geldi ve Trabzonspor’da Mehmet Ekici oldu. Çok yanlış yani herşey kulübün elinde bu konumda. En azından ben böyle yapmam.”
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler