Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, Adana Demirspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte detaylar…

Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in 8. Haftasında Trabzonspor, deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşacak. Adana Demirspor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? Bütün ayrıntılar bu sayfada…

Bugün (06.10.2023 Cuma) Yeni Adana Stadyumunda oynanacak karşılaşmayı Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Ogün Kamacı yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Alper Akarsu olacak. Saat 20:00’de başlayacak karşılaşma Bein Sports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

trabzonspor-adana-demirspor-maci.jpg

Karşılaşmayı Haber61 Canlı Anlatım sistemiyle anbean takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11’LER

ADANA DEMİRSPOR: Ertaç, Svensson, Gravillon, Semih, Yusuf Erdoğan (Kevin), Stambouli, Belhanda, Emre Akbaba, Yusuf Sarı, Nani, Balotelli

TRABZONSPOR: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Eren, Berat, Bakasetas, Bardhi(A.Ömür), Trezeguet, Visca, Onuachu

Adana Demirspor ile Trabzonspor bugüne kadar 46 kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 8 kez Adana Demirspor, 25 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 14 karşılaşma beraberlikle sona erdi. Adana’da oynanan 22 karşılaşmada 8 Kez Adana Demirspor, 6 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. 8 karşılaşmada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

İki takım en son 12.03.2023 tarihinde Trabzon’da karşılaştı. Müsabakayı 4-1 Trabzonspor kazandı. Adana Demirspor son maçında evinde Alanyaspor’u 4-0 mağlup ederken Trabzonspor sahasında Pendikspor’u 2-1 mağlup etti.

MAÇ ÖNCESİ NOTLAR

Trabzonspor ile oynadığı son 10 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Adana Demirspor (1B 8M), tek galibiyetini rakibini geçen sezon konuk ettiği karşılaşmada aldı (Eylül 2022; 3-2).

Adana Demirspor'a karşı dış sahadaki dört maçlık yenilmezlik serisi (3G 1B) geçen sezon sona eren Trabzonspor, bu deplasmanda en son Ocak 1988-Mayıs 1989 arasında üst üste iki mağlubiyet aldı.

Bordo-mavililer lig tarihinde Adana ekibine yaptığı ziyaretlerde aldığı beş mağlubiyetin dördünde üçer gol yedi.

Bu sezon evinde oynadığı dört Süper Lig maçını da kazanan Adana Demirspor, lig tarihinde ilk kez bir sezona iç sahada dörtte dört yaparak başladı. Patrick Kluivert, Adana ekibinin başında üst üste beş lig galibiyeti alan üçüncü teknik direktör olmak için sahaya çıkıyor (Vincenzo Montella; Mart-Mayıs 2023 arasında 6G & Fuad Muzurovic; Ocak-Mart 1988 arasında 6G)

Süper Lig'de oynadığı son 15 maçtan beraberlik çıkmayan Trabzonspor (8G 7M), daha uzun bir seriyi en son Ocak-Mayıs 2000 arasındaki 17 karşılaşmalık süreçte yaşadı.

Adana Demirspor (14 puan; 4G 2B 1M) bu karşılaşmayı kazanırsa, sekizinci maçlar itibarıyla en fazla puan topladığı Süper Lig sezonunu egale etmiş olacak (2022/23; 5G 2B 1M).

Süper Lig'de iki yabancı teknik direktörün karşılaştığı son yedi maçtan beraberlik çıkmazken, daha uzun bir seriye en son Kasım 2016-Mart 2018 arasındaki 20 karşılaşmalık süreçte tanıklık ettik.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan oyuncu olan Yusuf Sarı (6 maç 5 asist), geçen sezonun tamamında verdiği gol pası sayısını şimdiden yakalamak istiyor (31 maç 6 asist).

Süper Lig'de forma giydiği 2228 dakikada 20 gol atan Mario Balotelli (111.4), en üst lig kariyerinde rakip fileleri en sık havalandırdığı performansı sergiliyor (İtalya Serie A; 172.8, Fransa Ligue 1; 139.5 & İngiltere Premier Lig; 187.6).

Paul Onuachu, Süper Lig'de bu veriye sahip olduğu 2007/08 sezonundan bu yana Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk üç maçta da gol atan ilk oyuncu oldu.

Süper Lig'e geldiği 2019/20 sezonundan bu yana Anastasios Bakasetas'tan (17; 14 penaltı & 3 frikik) daha fazla duran top golü atan tek oyuncu Alexandru Maxim (22; 20 penaltı & 2 frikik).

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor