Abiş Hopikoğlu'ndan çarpıcı sözler "Muharrem Usta'ya sponsor olma dedim"

Abiş Hopikoğlu ""Trabzon gibi yerde 6 ayda 1 milyon dolar almaya çalışıyorum alamıyorum bu ayıpta onların olsun!"

Abiş Hopikoğlu'ndan çarpıcı sözler "Muharrem Usta'ya sponsor olma dedim"
Haber61/spor servisi 

"Hiç kimse beni doğduğum yerden yargılamaya tabi tutmasın."
 
"Alacaklarımı bağışladım! Bundan sonra da her yıl yardım edeceğim"
 
"Trabzon gibi yerde 6 ayda 1 milyon dolar almaya çalışıyorum alamıyorum bu ayıpta onların olsun!
 
"Medical Park için Muharrem Usta'ya sponsor olma dedim"
 
Trabzonspor MP Basketbol Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Abiş Hopikoğlu, kongrede çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Olağanüstü kongre kararının alınma sebebini izah etmek istiyorum. Benim Trabzonla ilgili tek bağım sadece Bordo Mavi’ye olan aşkımdır. Geçmişte olmadı gelecekte de bu şehirden başka bir beklentim yoktur. Her anlamda başarılı olması, boynu dik tutmak rakiplere karşı onurlu mücedeler içinde bulunmaktır. Abişin Erzurum doğumlu olması Trabzonlular için eksik değil onur verici gurur verici Trabzon’un büyüklüğüne yakışır en geniş izahıdır.
Hiç kimse beni doğduğum yerden yargılamaya tabi tutmasın.
 
 
Başka tabirle bu durumu söyleyenler taraftarlarımızdan yine en ağır cezaları almaya devam edecektir.
 
 
Trabzonspor Basketbol Kulübü  futbol endüstriyel maddi kaynaklarını buraya aktarmasından dolayı insanların fedakarlıkları ile ayakta tutulmaya çalışan bir branş haline geldik. Son yıllarda camialar olarak rakibimizi olan kıymetli iş adamlarının duyarlılıkları ile bu branşlarda önemli başarılar elde ettiler. Bunun izahı işadamların yaptığı maddi desteklerdir.
 
 
2015-16 daki Darüşafaka final serilerini hatırlarsınız. 2.3 milyon dolarlık bir sahadaydık. 24 milyonluk bir Daçka vardı hem İstanbul'da hem de burda onu eleyerek ligi 4. bitirdik. Aynı Daçka'ya Ferit  Şahenk milyonlar aktarırken Trabzon gibi yerde son 6 ayda 1 milyon dolar almaya çalışıyorum alamıyorum bu ayıpta onların olsun! Trabzon'da doğmak kimsenin burayı hamisi yapmak anlamına gelmez.
 
Trabzonlu olmak Trabzon’un devrimci ruhunu yaşatmakla olur. Trabzonluluğun kimlikte yazan bir ibare olmadığını hatırlatmak istiyorum. En büyük güç taraftarlardan aldım, almaya devam edeceğim.
 
MUHARREM USTA'YA DEDİM

2013 yılından beri Muharrem Usta ‘nın basketbol kulübüne kattığı hizmetleri görmezden gelmek nankörlük olur. 27 milyon lira desteği oldu. 7 milyon basketbol 20 milyonu ise cebinden verdi. kendisine teşekkür ediyorum.
Başkana ricada bulundum bu yıl sponsorluğunu reddetiyorum dedim. Bir arkadaşım dostun olarak biz kendi yağımızıda kavrulmak istiyoruz dedim. Böyle br karar alıp MP’yi biz sonlandırdık. Biz sonlandırmasaydık Medikal Park olarak devam edecekti.

Yükün altına elimizi kolumuzu çekebileceğimiz kadar koymalıyız Fedakarlıklarımdan zengin olarak görünebilir ama yöneticiyim. Maaş alan bir kişiyim kazancımın %80’inin Trabzonspor’a bırakıyorum. Bundan sonra bırakmaya da devam edeceğim. Eğer ki bugün bir başka rakip aday olmuş olsaydı. Bugüne kadar olan tüm alacaklarımı hiç bir ücret talep etmeden tüm verdiğim paraları bağışladığımı beyan ediyorum. Olsam da olmasam da 500 bin Lira vereceğimi buradan beyan ediyorum. Lütfen sahaya parkeye inin. Güzel bir aşk aşıladık genç beyinlere. Sokaklarda kötü alışkanlıklardan uzak durmak adına iyi işler yapıyorlardı.
 
İzleyici sayısı 8 olan bir kulübü devraldık. 3 yılda 3.500 resmi ortalama ile türkiyedeki izleyici bakımından 2. sıradaki bir basketbol kulübüne ulaştık. 350 adet lisanslı gencimizi basketle buluşturduk. Milli takım kamplarına davet ediliyorlar. Umuyorum ki bu kardeşlerimiz 1967 Trabzon ruhunun sokaktan doğan gençlerin yetişmesine vesile olacaktır. Devrimci ruhu koruyarak  yarına da bütün içinde şike şaibe olan olaylara dik durarak hak ettiği şampiyonluklara ulaşacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor