Abdurrahim Allbayrak: Herkesin canı yanıyor! Penaltımız verilmedi

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Abdurrahim Allbayrak: Herkesin canı yanıyor! Penaltımız verilmedi

Trabzonspor, Süper Lig’in 14. Haftasında evinde Galatasaray’a mağlup oldu. Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Albayrak “Her şeyden önce Trabzonlu bütün Türkiye’nin sevdiği gönülde taht kuran Özkan Sümer’in mezarına bugün Fatih Terim hocamla beraber gittik. Mekanı cennet olsun. Bütün Türk futbolunun başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun.” İfadelerini kullandı.

Karşılaşma hakkında da konuşan Albayrak “Erzurum’a gitmeden önce lig Erzurum’da başlıyor dedik. Bugün güzel oyunla kazandık futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Koronavirüs döneminde kulüpleri yönetmenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. Eleştiri olabilir ama hakaret kabul edemeyiz. Futbolun içinde olan bütün herkes gecesini gündüzüne katarak çalışıyor.

Bir penaltımızın olduğunu düşünüyorum. Bir yüzde yüz penaltımız olduğunu düşünüyorum. Hakemlerle alakalı konuşmuyorum ama herkesin canı yanıyor. Dikkat edilmesi gerekiyor. “ dedi.

Haber61 - Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor