Abdullah Avcı’ya sürpriz ziyaret! Hediye şaşırttı

ANADER’den Abdullah Avcı’ya ziyaret.

Abdullah Avcı’ya sürpriz ziyaret! Hediye şaşırttı

Haber61 - Haber Servisi / Trabzonspor Teknik direktörü Abdullah Avcı’nın sürpriz konukları vardı.

ANADER Derneği üyeleri Avcı’yı ziyaret edip başarı dilediler.

Ziyaret sırasında Avcı’ya bordo mavi iplik ile örülen kasket, kaşkol, kravat ve yaka mendilinden oluşan takım hediye edildi.

Avcı ise hediyeler karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip teşekkür etti.

ANADER üyeleri Abdullah Avcı tarafından çok iyi karşılandıklarını belirtip “Hediyemizi görünce oldukça şaşırdı. Çok mutlu oldu. Kendisinin kasket taktığını ama bordo mavi örgü böyle bir kaskete ilk defa sahip olmasının da ayrıca heyecanını yaşadığını dile getirdi. Biz de çok yakışacağını düşündüğümüz hediyemizi Abdullah Avcı’ya vermekten son derece onur duyduk. Trabzonspor’a şans getirmesini ve bu yıl şampiyon olması temennimizi dile getirdik. Anader Kadın Kolları’nın bu güzel ve anlamlı jesti karşısında bize teşekkür ederek ilerleyen günlerde derneğimizi ziyarete geleceğini de dile getirdi.” İfadelerini kullandılar.

ANADER ayrıca aynı takımdan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e de hediye ettiklerini belirterek “Sayın Ahmet Metin Genç Başkanımızın destekleri ile şu anda kasket, bere takımının üretimine başlamış durumdayız. Tamamı el işçiliğinden oluşan bu çalışmamız için tasarımımıza patent alma girişiminde bulunacağız. Ortahisar Belediye Başkanımız sayın Ahmet Metin Genç Bey’e, Anader’in projesine sağladığı katkılardan dolayı şükranlarımızı sunuyorum.” Şeklinde konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor