"Abdullah Avcı'nın kariyerindeki en önemli sezon"

Eski futbolcu Nihat Kahveci Trabzonspor'u değerlendirdi

"Abdullah Avcı'nın kariyerindeki en önemli sezon"

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 3. Haftasında Trabzonspor Giresunspor’u 1-0 mağlup etti.

Karılaşmanın analizini yapan eski futbolcu Nihat Kahveci Trabzonspor’u yorumladı.

Trabzonspor çekebilecekleri en kötü kurayla Roma’ya karşı oynadılar. Bu maçın fiziksel ve mental yorgunluğu vardı. Bruno’nun olmaması, Cornerlius ve Gervinho’nun olmamasıyla eksik kadroyla çıktı. Serkan oynadı görevini yaptı. 
Trabzonspor kaleci hatasında Nwakaeme ile golü attı. Kaleci Okan ona asist yaptı. Golü erken bulunca hoca ikinci yarıda Siopis ve Yusuf’u aldı. Geçen yıl Trabzonspor 0-0 ve 1-0’ı en iyi oynayan takımdı. Bu sene kadrodan dolayı gol atan ama defans zaafları olan bir takım oldu. Bu maçta o fabrika ayarlarına döndü skoru korudu. 3’te 3 yaptı. 

Kenarda gergin bir Abdullah hoca gördüm.  Oyuncusuna olan bir agresiflik değil. Geçen haftadan penaltı kararından doğru gelen bir gerginlik. Abdullah Hoca’nın kariyerindeki en önemli sezon. Güzel bir kulüp yarattı Okan hoca geldi şampiyon oldu. Kendisi de istiyor. Şampiyonluk için sadece saha içi değil dışında da algıyı yönetmek gerektiğini biliyor. Bu sene biraz daha sinirli. Bir baskı var. Trabzonspor yenildi mi dünyanın sonu geldi gibi eleştiriler oluyor.

Abdülkadir Ömür çok yetenekli olduğu için beklenti çok büyük. Çok uzun süreli sakatlıklar yaşadığı için maç temposunu hiç kazanamadı. 
 

nihat kahveci

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler