Abdullah Avcı'dan tüm takıma gözdağı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı takıma gözdağı verdi.

Abdullah Avcı'dan tüm takıma gözdağı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından oyuncularına yönelik eleştirilerine devam etti. “Kalan haftalarda oyun ve oyuncu planlaması yapacağım” diyen Avcı, gelecek haftadan itibaren kadroda radikal kararlar almayı planlıyor.

Trabzonspor'da Erzurumspor deplasmanından beraberlikle dönen ancak yaşanan puan kaybının yanı sıra maç içerisinde sadece bir tane net gol pozisyonuna girilmesi, teknik direktör Abdullah Avcı'yı sinirlendirdi. Son haftalarda bazı oyuncuların form grafiğinin önemli oranda düştüğünü gözlemleyen teknik direktör Avcı, maçın ardından soyunma odasında da bu duruma tepki gösterdi.

Oyuncularına toparlanmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunan Avcı, kalan haftalar öncesi ise radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Tecrübeli teknik adam, "Kalan haftalarda oyun ve oyuncu planlaması yapacağım" diyerek bundan sonraki süreçte gelecek sezonun kadro planlamasını ve taktik anlayışını sahaya yansıtmayı amaçlıyor.

Performanslarında düşüş gözlenen oyuncuları direkt olarak kızağa çekmesi beklenen Avcı'nın, klasik 4-2-3-1'lik dizilişini de değiştirerek, daha ofansif bir oyun anlayışını takıma kabul ettirmeyi amaçladığı öğrenildi. Avcı'nın kalan haftalardaki oyun planını ağırlıklı olarak Yunus Mallı ve Bakasetas üzerinden şekillendirmeyi de düşündüğü öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler