Abdullah Avcı'dan şampiyonluk yorumu: En ufak kaygımız yok!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı'dan şampiyonluk yorumu: En ufak kaygımız yok!

Süper Lig’in 33. Haftasında Trabzonspor sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

İlk yarıda dengeli bir oyun vardı. İlk yarının sonunda taçtan geçiş yedik frikik oldu ve gol yedik. İkinci yarıda tamamen, veriler, istatistiklerle şampiyon gibi oynayıp baskı kurarak, şut, kenar orta herşeyi denedik. Oyun içinde bunlar var. İkinci yarıda oyun şampiyon oyunu. Bu yolda bunlar var. Şampiyonluk yolu meşakkatli yollar. Bugün yine kaybetmedik, puan puandır. 5 puan lazımdı 4 puana düştü.  En ufak bir kaygımız yok. İkinci yarıdaki oyun beni tatmin etti. Yolumuza devam ediyoruz.

Biz bir şey kaybetmedik. Stres oluşturmuyor. Kaliteli bir takımız. Sezonun 33 haftasında çok sallanan bir takım olmadık. İlk defa 3 beraberlik üst üste oluyor. Biz devam edeceğiz. Bu yollar kolay yollar değil. Bu kredileri baştan beri bu yüzden elde ettik. Hiç bir şey kaybetmedik öyle bir algı olmasın. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor