Abdullah Avcı'dan özel açıklamalar: "Önümüzdeki sezon..."

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan özel açıklamalar: "Önümüzdeki sezon..."

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Abdullah Avcı geçtiğimiz sezonda elde edilen Şampiyonluk ve önümüzdeki sezon hakkında açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam açıklamalarında şunları söyledi:

"Şampiyon olduk ama değişen bir duygu yoktu. Tekneyle çıktığımız gün anladım ki çok büyük bir şey olmuş. Kara gözükmüyordu. Sabırla, hiçbir taşkınlık olmadan bunu yaptılar.
Bu süreci en iyi şekilde, bir yandan kısa tatillerle ama çalışarak devam ediyoruz. Elimizde en yakın 2 hedef var biri Süper Kupa diğeri Şampiyonlar Ligi’ne adım atarsak kulüp adına çok büyük katkı sağlayacak.

Bir futbolcu olarak Türkiye liginin bütün kademelerinde oynadım. Teknik adam olarak büyük kademelerde çalıştım.  Trabzonspor’dan teklif geldiğin de hayallerinin peşinden koşarsın ve onu sana hissettirir. Trabzonspor’a karşı oynadığımda teknik direktör olarak büyüklüğünü hissediyorduk. Şehirde bana çok destek oldular. Karşılıklı duygularımız oldu. Bana sabrettiler ve bana desteklerini hissettirdiler. Teknik direktör şampiyon yapmıyor. Bunun bir sürü etkeni var. Taraftar sabretti. Yönetim organize oldu. Futbolcular inandı. Basın destek verdi. Çok güzel hikayeler oldu. Mesleki tatminimin olduğu bir takım oldu herkese teşekkür ederim.

Bizim de çalıştığımız ve yorulduğumuz bir süreç. Geçen sene 3 ay önceden kamp yeri belliydi ve çok erken yol alındı. Kimsenin kamp yeri belli değilken bizimki hazırdı. Bizim takımımız hemen hemen hazır. Aslında oyuncu tespitleri doğru ve bunun üzerinde çalışıyor. Şuana kadar gerçekleşmiş bir durumumuz yok. Zaman daralıyor ve bunu hızlandırmaya çalışıyoruz. Buradan sonra toplantıya da gideceğiz. Sanki biraz duruyor gibiyiz ama çalışmıyor değiliz. Ama bir bakmışsın gerçekleşmiş. Ama merak etmesinler Trabzonspor’un bir kültürü var. Taraftarda biraz sabırsızlık var ve onlara uygun çalışmalarımız devam ediyor.

U19 takımını bizim çalıştığımız sahanın yanına aldım. Oradan oyuncu alıyoruz gönderiyoruz, blok halinde kullanıyoruz.  Altyapı hocalarımı bizimle beraber eğitiime alıyoruz. Bir futbol takımının maça nasıl hazırlandığını görecekler. Maç içinde ne yapıyoruz. Durak toplarda ne yapacağız. Onları göreceğiz. Altyapı hocalarını hafta hafta aramıza alacağız. A takım altyapı ile eşgüdümlü olarak gidecek.

Denswil sol bek oynamak istemiyordu. Ama rakibe göre veya duruma göre kullanmak zorunda kaldık. Bizim kiralık oyuncumuzdu. Görüşmeler sürüyor ama büyük ihtimalle seneye de bizimle olacak.

Sonuçta burası ciddi kurum. Kurumun menfaatleri doğrultusunda nasıl hareket edilecekse uygun olması fikrindeyim. Harika bir kaptanlık yaptı bana göre bu sene. Hem davranışı, hem de iletişimi ile. O deneyimi yaşamış, bu kaynaktan gelmiş. Hem ayağı ile hem yaptığı işlerle. Bizim sakatlıklardan dolayı problem yaşadık. bizi şu ayakta tuttu: Organizasyon. Bu sallandığında Uğurcan devreye girdi. Oyunda sallandığımızda Uğurcan devreye girdi. Milli takım kalecisi. Uğurcan bizim önemli, büyük bir parçamız. Ama süreç nasıl, nedir çok genel bilgim yok. Milli takım kampında. Gönderir misin, göndermez misin? Kulüp tarafı var, oyuncu tarafı var bir çok parametre var. Bekleyip görmek lazım. 

Nwakaeme Trabzonspor için özel bir insan. Görüşmeler devam ediyor. Yönetim ile onun arasında bir durum. Geçen baktım ayak tenisi oynuyor. Haber gönderdim durumu nasıl diye çok mutlu oldu. Çok iyi bir insan. Ama Trabzonspor’un menfaati neyse onu yapacağız."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler