Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan iki futbolcusu için flaş açıklama "Ayrılmak istedi ikna ettim"

Trabzonspor'da teknik direktör abdullah Avcı Basel maçı öncesinde yaptığı basın toplantısında önemli açıklamlarda bulundu.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan iki futbolcusu için flaş açıklama "Ayrılmak istedi ikna ettim"

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Basel maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında iki yıldızı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Slovak oyuncu Marek Hamsik’in Trabzonspor’da futbol kariyerine devam edip etmeyeceği sorusunu yanıtlayan Avcı, “Hamsik bir dünya futbolcusu. Trabzonspor tarihinin en önemli oyuncularından bir tanesi. Zaman zaman bazen takımla, bazen Marek’in geleceğiyle ilgili, neler yapmak istediğiyle ilgili konuşuyoruz. İnsan sevdiği bir şeyden kolay kolay uzaklaşmak istemez. Benimle paylaştıkları benimle kalsın. Onu Marek’in ağzında duyarsanız daha sağlıklı olur. Trabzonspor’da olur veya olmaz, bu konuyu Marek’in ağzından duymanız lazım. Marek 3 ay daha bizim futbolcumuz ve kendisinden en iyi şekilde faydalanmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

"AYRILMAK İSTEDİ, İKNA ETTİM"

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Vitor Hugo'nun ayrılmak istediğini açıklayan Avcı, "Vitor Hugo, çocuklarının okul durumundan dolayı geçen sene devre arasında ayrılmak istedi. Ona, 'Seni yollayıp 6 ay kaybedemem. Merak etme, şampiyon olacağız' dedim ve başardık." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor