Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması! Teklif aldı mı?

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayan ve geride kalan sezonda bordo mavili ekipten ayrılan Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması geldi.

Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe açıklaması! Teklif aldı mı?

Trabzonspor ile şampiyonluk başarısı gösteren ancak geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalınmasıyla görevinden ayrılan Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Avcı yaptığı açıklamada, "Şu anda gündemde Fenerbahçe ve Milli Takım söylentileri var. Bayramdan sonra durumlar olgunlaşınca açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

İsmi Fenerbahçe ve A Milli Takım ile anılan teknik direktör Abdullah Avcı, iddiaları yalanmadı. Deneyimli hoca, bayramdan sonra açıklama yapacağını belirtti.

"DURUMLAR OLGUNLAŞINCA AÇIKLAMA YAPACAĞIM"

Play Spor'un haberine göre Abdullah Avcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şu anda gündemde Fenerbahçe ve Milli Takım söylentileri var. Bayramdan sonra durumlar olgunlaşınca açıklama yapacağım." ifadelerini kullandı.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Fenerbahçe taraftarı ise Abdullah Avcı'nın açıklamaları sonrası adeta çılgına döndü. Avcı'yı sarı-lacivertli takıma teknik direktör olarak isteyemeyen taraftarlar, sosyal medyada deneyimli hoca ile temas kurulmasına tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor