Abdullah Avcı yılın antrenörü ödülünü aldı! Trabzonspor sözleri dikkat çekti

"Yılın antrenörü" ödülünü alan Trabzonspor'un eski teknik adamı Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı yılın antrenörü ödülünü aldı! Trabzonspor sözleri dikkat çekti

"69. Gillete Milliyet Yılın Spor Ödülleri" programı kapsamında "Yılın En İyi Antrenörü" seçilen Trabzonspor'un eski teknik adamı Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon bordo mavili takım ile şampiyonluk yaşayan Abdullah Avcı, "Yılın En İyi Antrenörü" ödülünü Mustafa Denizli'nin elinden aldı.

"İYİ BİR FUTBOL ADAMI OLMAYA GAYRET GÖSTERDİM"

Hayatının futbol geçtiğini ifade eden Abdullah Avcı, "15 yaşında başladı hikayem. Türkiye liglerinin hepsinde oynadım. 1999'da antrenörlüğe başladım. Futbolculuk, asistan koçluk, alt liglerde teknik sorumluluk, paf takım çalıştırmak, genç milli takımlarda Avrupa şampiyonluğu ve dünya dördüncülüğü yaşadım. Başakşehir, A Milli Takım, Beşiktaş ve Trabzonspor'da görev yaptım. Bu zaman zarfında iyi bir futbol adamı olabilmek adına gayret gösterdim" dedi.

"TRABZONSPOR ADINA ALIYORUM...."

Trabzonspor'da kazanılan başarıların bir ekip çalışması ile olduğunun altını çizen Abdullah Avcı, "Bu ödülü; yönetim kurulu, bugünkü başkan Ertuğrul Doğan, çalışan personel, oyuncular ve en önemlisi hep destek veren çok değerli Trabzonspor taraftarı adına alıyorum" diye konuştu.

(Haber61 Spor Servisi - Tamer Atasoy)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor