Abdullah Avcı yeniden ilki yaşadı! Trabzonspor'un o serisi sona erdi

4 maçtır istediği sonuçları alamayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, yeniden bir ilki yaşadı.

Abdullah Avcı yeniden ilki yaşadı! Trabzonspor'un o serisi sona erdi

Trabzonspor’daki ikinci dönemine iyi başlayan Abdullah Avcı, sonrasında yaşanan büyük düşüşe bir türlü çare bulamıyor.

5-1’lik Galatasaray yenilgisinin ardından Rize ve Kasımpaşa’ya mağlup olan Bordo-Mavililer, dün de galibiyet parolasıyla çıktığı İstanbul deplasmanında yıkıldı.

Geçtiğimiz haftaki Kasımpaşa yenilgisiyle Trabzonspor’un başında ligde ilk kez üst üste 3 maç kaybeden Avcı, Dolmabahçe’de de ilki yaşadı.

BEŞİKTAŞ'A KAYBETMİYORDU

Abdullah Avcı’lı Trabzonspor, Beşiktaş’la daha önce oynadığı 4 maçın hiçbirinde yenilmemiş, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Avcı bu kez Beşiktaş’a mağlup oldu.

FIRTINA'NIN SERİSİ BİTTİ

Trabzonspor, dünkü yenilgiyle aynı zamanda 3.’lük koltuğunu Beşiktaş’a kaptırdı. Öte yandan 2016’dan bu yana devam eden Trabzonspor’un serisi de son buldu. 8 senedir Dolmabahçe’de lig maçı kaybetmeyen Bordo Mavililer, dün akşam sahadan puansız ayrıldı.

İLK GOLÜ YİYİNCE KAZANAMIYOR

Bordo-Mavililer, bu sezon ilk golü yediği bir maçı daha çeviremedi. Beşiktaş, devreye girerken 1-0’ı bulurken, sonrasında Trabzonspor direnç gösteremedi. Fırtına, ligde ilk golü yediği 9 maçın 7’sini kaybederken, 2’sinde ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

TREZEGUET ZORU BAŞARDI!

Mısır Milli Takımı’nda olduğu için Ocak ayı boyunca Trabzonspor’un yararlanamadığı Trezeguet, 7 maç aradan sonra formasına kavuştu. Yıldız futbolcu, 75. dakikada Visca’nın yerden kestiği topta 6 pastan golü kaçırdı ve bomboş durumda olmasına rağmen zoru başardı. Trezeguet, kaçan pozisyon sonrası büyük üzüntü yaşadı. Mısırlı futbolcu, 89. dakikada da karşı karşıya fırsatı harcadı.

Kaynak:Fanatik

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler