Abdullah Avcı ve Trabzonspor için ilklerin maçı

Trabzonspor bugün Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Abdullah Avcı ve Trabzonspor için ilklerin maçı

Trabzonspor, Fenerbahçe'ye karşı birçok farklı hedefin peşinde koşuyor. Mücadeleden 3 puanla ayrılırsa zirveyi devralacak.ve aynı zamanda teknik direktör Adbullah Avcı da bordo- mavili kulübün başında Fenerbahçe'ye karşı ilk galibiyeti ile tanışacak.

Usta çalıştırıcı da bu zinciri kırmayı planlıyor. Bu arada bordo-mavili takımın kadrosunda bulunan oyuncuların Trabzonspor forması altında Fenerbahçe'ye hiç golünün bulunmaması da dikkat çekiyor. Trabzonspor'da en son Fenerbahçe'ye gol atan isimler Jose Sosa ve Fliip Novak şu anda sarı-lacivertli kulübün formasını taşıyor. Bakasetas ise Alanyaspor forması altında Fenerbahçe ağlarını sarsmayı başarmıştı.

NAMAĞLUP DEVAM
Bordo-mavili ekibin Fenerbahçe karşılaşmasında bir başka hedefi ise ligdeki namağlup unvanını sürdürmek. Trabzonspor, Konyaspor ile birlikte Süper Lig'de bileği bükülmeyen iki takımdan biri. Abdullah Avcı ve öğrencileri bu unvanlarını sürdürmek istiyor.

3 EKSİK VAR
Bu arada bordo-mavili ekipte Fenerbahçe karşısında 3 eksik bulunuyor. Marek Hamsik'in haricinde Fode Koita ve Abdulkadir Parmak da oynamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor