Abdullah Avcı ve Hamsik’ten açıklamalar: “Sonuna kadar turu zorlamak istiyoruz”

Trabzonspor'da Abdullah Avcı basının karşısına çıktı.

Abdullah Avcı ve Hamsik’ten açıklamalar: “Sonuna kadar turu zorlamak istiyoruz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Marek Hamsik Roma karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.

“SONUNA KADAR TURU ZORLAMAK İSTİYORUZ”

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada “Geçen hafta Roma’yla bir karşılaşma oynadık. İçinde oyunların dengeli olduğu savunmada hücumda beraber harekete dildiği zaman Roma’nın zaman zaman bizim oyunu elimize aldığımız. Bu ligin üzerinde bir müsabaka sonuna kadar konsantrasyon yüksek, detayların kazanıp detayların kaybettirdiği bir müsabakada biz kaybettik. Bunun analizini yaptık. Şimdi ikinci maç, Roma takımının önemli bir avantajı olabilir ama bu bir oyun ve oyun içindeki anlar belirleyici oluyor. Yarın ki karşılaşmada son ana kadar oyunun içinde kalarak, oyun içinde neler yapabileceğimizi oyuncularımızla paylaşıp sonuna kadar turu zorlamak istiyoruz. Roma takımı da Mourinho’da ligde galibiyetle başladılar, önemli bir adım attılar. Onları tebrik ediyoruz ilk maç gibi oyunların dengeli olduğu bu güzel şehirden keyifle ayrılacağımız güzel bir maç olur.” dedi.

“TUR ATLAMAYI UMUYORUZ”

Başarılı oyuncu Hamsik ise “İlk maç iki takım içinde zorlu geçen bir maç oldu. ;İki takımında sonuna kadar zorladığı bir maç oldu. Roma bir korner sonrasında bulduğu golle maçı kazandı. Maçı kaybetsek de taraftarlarımız bizi alkışladılar. Roma maçında gösterdiğimiz performans ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösteren bir işaret oldu. İkinci maçta ilk maç kadar iyi olacak diye düşünüyorum ama biz sahaya çıkınca maçı güzel değerlendirmeyi ve tur atlamayı umuyoruz” şeklinde konuştu.

“DAHA ÇEKİŞMELİ OLUR”

Deplasman golü kuralının kaldırılması ile ilgili soru yöneltilen Avcı, “Bende deplasman golü kuralının kalkmasının doğru olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kısa sürelerde maç oynamanın deplasman galibiyetinin veya gollerin eşitliği halinde avantajlı olmasının ortadan kalkmasının daha çekişmeli bir durum yaratacağını düşünüyorum. Bunu da destekliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler