Abdullah Avcı "Trabzonspor iyi şeyler yapmaya devam edecek"

Trabzonspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı "Trabzonspor iyi şeyler yapmaya devam edecek"

Avcı açıklamalarında "Trabzonspor camiasına özellikle 22 ayda yaşadığımız süreçlerden dolayı bu organizasyonları daha iyi hale getirebilmek için bana güvenen herkese teşekkür ederim. Umarım daha iyisini yapmak için yola devam edeceğiz."

"Gaziantep takımı ligimizin renkli ve iyi takımlarından biri. Hocaları değerli. Sabırlı olmak bizim için önemli çünkü 30 küsür derece sıcaklık var. Bugün 49 günde 12. Resmi müsabakamıza çıkıyoruz. Giden, gelenler, sakatlıklar, devam etmeye çalışıyoruz. Özellikle son iki haftaki bizim için gerçek anlamda sorgulamamız gereken müsabakalardı. Teknik olarak tespitini yaptık. Yeni gelen oyuncu grubunun kendi alışkanlıkları var ve yeni şampiyon olan bir takıma geldiler. Oyuna inanıyorum. Oyuna çalışıyoruz. Bugün itibariyle de kazanıp arayı iyi değerlendirmek istiyorum. Biz teknik adamlar da hiç dinlenemiyoruz. İyiyiz. Bugünü kazanıp telefonu kapatarak uzaklaşmak istiyoruz. Destek vermeye devam etsinler Trabzonspor iyi şeyler yapmaya devam edecek." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor