Abdullah Avcı: Trabzonspor her kulvarda yarışacak

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ve yıldızı Bruno Peres basın mensuplarının karşısına çıktı

Abdullah Avcı: Trabzonspor her kulvarda yarışacak

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ve Brezilyalı sağ bek Bruno Peres, Roma maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Teknik direktör Avcı değerlendirme yaparak  “Avrupa play off maçı öncesinde geçen haftanın yoğun geçtiği bir süreç vardı. Dünya futbolunun tanıdığı geçmişiyle tarihiyle zenginlikleriyle çok önemli bir kulüp Roma ile oynayacağız. Çok değişik bir oyuncu yapısı olan takım. Geniş bir kadroya sahipler. Çok yetenekli oyuncuları var. Dinlendik ve görsel olarak da hazırlandık. “ ifadelerini kullandı.

KAZANMAK İÇİN SABIRLI OYNAYACAĞIZ
Avcı daha sonra soruları yanıtladı. Tecrübeli teknik adam “Her rakibe karşı savunma ve hücumda planlar yapıyoruz. Roma’nın oyun kurmaları ve karşılamaları da bizim gibi. Burada çok kalite ve tekrarları olan bir takımız. Biz son 4-5 yıl Avrupa’da 10 maç oynarken onlar 50 maç oynadı. Hücum mu savunma mı diye soruluyor tabiki ikisi de. En iyi şekilde çok tekrar yaparak oyunu daha iyi hale getirmeye çalışağız. Yarın Trabzonspor kazanmak için sabırlı bir şekilde oynamaya devam edecek.” dedi.

HER KULVARDA YARIŞACAĞIZ
Transfer çalışmaları hakkında konuşan Avcı “Kaliteli rekabet, takım bütünlüğü, sahanın içinde ve dışında grup enerjisinin yüksek olduğu bir takım yarattığınızda hedef için adımlarını hızlandırmış oluyorsunuz. Birbirine yakın kalitede derin bir kadro oluşturmaya devam ediyoruz. Her kulvardayız. Trabzonspor’un olduğu her kulvarda yarış vardır. Bu yıl erken transferler yaparak bu yolu kısaltmak istedik. Şuana kadar son derece sağlıklı gidiyor. Herşey yüzde yüz doğru değil bu böyle bir oyun. Herşey için sabır ve destek istiyorum.” Şeklinde konuştu

CORNELİUS OYNAYACAK MI?
Avcı son olarak Cornelius’un son durumu ile ilgili gelen soruya da yanıt vererek “Bir antrenman daha yapacağız, bazen “o neden oynuyor bu neden oynuyor” deniyor. Bunun teknik taktik detayları var bir de sağlıkla ilgili verilere bakıyoruz. Örneğin Cornelius’un verilerini Danimarka milli takımından bile getirttik. Cornelius için şimdi bir şey söylemek doğru olmaz. “ ifadelerini kullandı.

Abdullah Avcı: Trabzonspor her kulvarda yarışacak

BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ

Roma’dan Trabzonspor’a transfer olan Bruno Peres ise  “Ne kadar önemli bir maç oynayacağımızın farkındayız. Biz de Trabzonspor’u temsil ettiğimizin farkındayız. Bütün çalışmalarımız bu anlar içindi. Rakibimizin neler yapabileceğini biliyoruz. Kendi planlarımız ve gücümüz var. Taraftarımızın desteği ile birlikte işler biraz daha kolay oluyor. Önemli bir takıma karşı oynayacağız. Ben de orada uzun yıllar oynadım. Biz neler yapabileceğimizin farkındayız. Çok önemli bir takım oluşturuldu. Ve başarılı olmak istiyoruz.” Dedi.

TUR ŞANSIMIZ EŞİT

Maçın zor geçeceğini belirten Peres  “Çok zor bir maç olacak. İki takımın da maçı kazanma ihtimali var. İki takım da maçı detaylarla kazanacak. Konsantrasyon çok yüksek olacak. Bizim oynadığımız resmi maçların da avantajını kullanmaya çalışacağız. İçerde oynamanın avantajını yaşamaya çalışacağız. Tur şansımız eşit, sadece detaylar kazandıracak.” şeklinde konuştu.

Peres son olarak genç ve yerli futbolcular hakkındaki soruya da yanıt vererek sözlerini şöyle tamamladı;
Örneğin son maçı değerlendirdiğinizde İsmail ve ben bek olarak oynadık. Bek oyuncularının maç içerisinde önemli olduğunu biliyorsunuz. Hem savunma hem hücuma destek veren ender oyuncular. Ancak gençlerin bizler bakışları izlemelerini görüyorum. Ben de gençken takım arkadaşlarımı izliyordum.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor