Abdullah Avcı: “Şuan için her şey yolunda”

Abdullah Avcı maç sonu konuştu.

Abdullah Avcı: “Şuan için her şey yolunda”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettikleri hazırlık karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı şunları söyledi;

“İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Dakikaları süreleri yayarak kullanıyoruz fiziksel de bir çalışma oluyor. Bugünde biraz oyunun akışına bırakmak istedik süreleri. Fiziksel yorgunluklar var. Zaman zaman oyuncu rakibe verdik. İkinci yarıda giren oyuncuların oyuna ve topa sahip olmada verdikleri tepki son derece önemliydi.  Savunmada, hücumda neler yapıyoruz ve bununla birlikte takım organizasyonunu görüyoruz. Çok verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz.  Üstüne koyarak giden bir takım ve oyuncu performansı var. Hazırlık maçı da olsa Trabzonspor’un genetiğinde kazanmak vardır. Bu önemlidir. Kazanma alışkanlığı özgüven duygusunu da oluşturacaktır. İyi bir takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Heyecanımız, enerjimiz yüksek. Oyuncu grubu buna cevap veriyor. Zaman zaman performanslarda inişler ve çıkışlar olacaktır, bu normal. Bunları hepsini duygumuz dahil dengeli bir şekilde oturtturup iyi bir start vermek istiyoruz. Ağustos ayı yoğun bir ay bizi bekliyor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. 29’una kadar buradayız. 4 antrenmanımız olacak daha. Şuan için her şey yolunda. Umarım sakatsız, kazasız bir sezon başlangıcı herkes için olur.”

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler