Abdullah Avcı: Şampiyonluk sabır ister

Trabzonspor'da Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu

Abdullah Avcı: Şampiyonluk sabır ister

Süper Lig’in 32. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaştı. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Bugün Marek’i kazandık. Sakatlanmadan bitirebilmesi önemliydi. Hugo oynadı onu kazandık. Kolay bir rakip değildi. İlk yarı itibariyle karşılıklı pozisyonlar vardı. Bu tip rakiplere karşı topa sahip olup rakibi koşturabilmek, kenarları kullanabilmek önemli. Her türlü detayı kullanmaya çalıştık. Bazen oyuncularım buna sadık kaldılar. Şampiyonluk sabır isteyen bir şeydir, kolay değildir. Ama içindeki duyguları bir an önce sonuç almak istiyorlar. Oyun olarak bazen aklın dışına çıktığımız anlar oldu. 1 hafta daha erteledik. Kazanmak için her şeyi denedik. Oyun olarak organizasyon ne kadar iyi olursa olsun bazen bireysel performanslar önemlidir. Birkaç haftadır ön tarafımızın inişli çıkışlı performans sergilemeleri oluyor. Doğal bunun içinde bunlar var. Sona doğru gidiyor. Her şey bizim için güzel. Kazanmak güzel ama kaybetmemek de önemli. Haftaya içeride oynayacağız bütün taraftarlarımızı bu şölene bekliyorum. Bayrakları sandıklardan çıkarıp gelsinler.

Bayrama kadar eğlensinler bunun keyfini çıkarsınlar. Şuan farkında değiliz ama ileride bunun keyfini daha iyi anlayacağız. Bugün kazanmak isterdik ama olmadı. En iyi şekilde Karagümrük maçına hazırlanacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler