Abdullah Avcı: Sadece bir maç kazandık!

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı: Sadece bir maç kazandık!

Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi 3-1 yendiği maçın ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
Avcı şöyle konuştu;

Kasket benim özel sevdiğim bir şey. Bir arkadaşım bugün kazanacaksın yanına al dedi. Kazandık, mutluyuz, kasketi taktık. Lideriz, önemli bir maç kazandık. 9. Haftada çok önemli bir maç kazandık, ama başka bir şey kazanmadık. Şampiyonluk yolunda giderken bu tür maçlar bizi hızlandıracak. Göztepe maçına artık dönmemiz gerekiyor. İyi bir ivme yakaladık iyi bir takımız. 

Oyunu konuşursak, enteresan senaryolarla maça başladık. Ligin en iyi savunma yapan takımlarından birisi. Biz öne geçerken döndü mağlup duruma düştük. Bu senaryolara hazır olmak gerekir. Duyguları karıştırmamak gerekiyor bazen bunu yaptık. Golü atınca, 5’li savunmaya geçtiklerinde bunu aşmak kolay değil. Çok tekrarlar gerekir. Gol ve kırmızı kart zamanında geldi. Daha hareketli oynamamız gerekirdi. Rakip 5’li savunmayı hiçbir şekilde bozmadı. Biz oyunu açabilmek için kenarlardan ters ayaklı kısa ortalara döndük. Her şey sağlıklı gitti. Bu şehir için bu maçın ne anlama geldiğini biliyorum. Önemli bir ivme kazandık, sadece bir maç kazandık. Bu şehir bu oyunculara destek olsun. Maçtan sonra eleştirsin. Bugün nasıl 21 bin kişi takıma destek oldu, rakibe baskı kurdu. Onların istedikleri oldu. Özellikle yöresel oyuncularına destek olsunlar. 

Mutluyuz ama bu bir gün sonra bitecek. Daha hiçbir şey kazanmadık. En ciddi takımlarından birini yendik.

Abdülkadir Ömür’ün ve yöresel oyuncuların avantaj ve dezavantajlarını biliyorum. Hiçbir zaman onları kaybetmek istemedik. Bu takım şampiyon olacaksa Ömür’ün çok önemli katkısı olacak. Her fırsata onu iyi kullanamaya çalışıyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor