Abdullah Avcı: Sadece 3 puan kaybettik

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı: Sadece 3 puan kaybettik

Süper Lig’in 16. Haftasında Trabzonspor deplasmanda Antalyaspor’a 2-1 yenilirken maç sonunda bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
Avcı şöyle konuştu;

Kaza diyemeyiz. Maç öncesinde rakiple ilgili ve Nuri hocayla ilgili düşüncelerimi söylemiştim. Geldiğinden beri verileri yukarı çıktı. Bizde buna göre hazırlandık. Özellikle 3-43 ve bunun içindeki detaylar. Üçüncü bölgede neler yapacağımızı çalıştık. Antalyaspor’un galibiyetini tebrik ederim. Oyunun içinde daha çok olmayı başardılar. Biz her detayı çalışmamıza rağmen uygulayamadık. Oynadığımız dalgalı oyunlardan biri. Kötü oynarken kaybetmek… Biz nasıl bundan önceki haftalarda bir şey kazanmadık 3 puan kazandık diyorsak bugün de 3 puan kaybettik. Bu yarışta bunlar olacak. Buradan neler çıkarabiliyoruz ona bakacağız. Hatayspor ile oynayacağız ligin iyi takımlarından biri. Taraftarımızın olması bizi hızlandıracaktır.

 Bireysel ve oyun olarak kendimizi eleştirebiliriz. Kaybetmeyebilirdik ama saha içinde planları uygulayamıyorsan bunlar olacak. Sadece 3 puan kaybettik başka bir şey kaybetmedik.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
35 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor