Abdullah Avcı Roma maçı sonrası futbolcularını böyle teselli etti!

 Abdullah Avcı maç sonu oyuncularını bu sözlerle teselli etti: Başınızı dik tutun

Abdullah Avcı Roma maçı sonrası futbolcularını böyle teselli etti!

UEFA Konferans Ligi play-off turunda Trabzonspor sahasında Roma ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele İtalyan ekibinin 2-1'lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Maç sonu Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, soyunma odasında mutsuz bir görüntü çizen oyuncularını bu sözlerle teselli etti.

UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sahasında konuk ettiği Roma'ya 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da kaçan fırsatın üzüntüsü yaşanıyor.

90 dakika boyunca rakibiyle dişe diş mücadele eden ve istatistiksel olarak güçlü Roma'dan daha çok pozisyon üreten bordo-mavililer, ceza sahasında ve son vuruşlarda etkisiz kalınca mağlubiyete razı oldu. Soyunma odasında yüzler düşerken, oyuncularının sahada ortaya koyduğu mücadeleden memnun kalan teknik direktör Abdullah Avcı, öğrencilerini maç sonunda teselli etti.

Takıma hitaben bir konuşma yapan tecrübeli hoca, "Evet, kazanabilirdik ama bu maç üzülebileceğimiz bir maç değil. Verdiğiniz mücadele sadece taktir edilecek ve ayakta alkışlanacak bir mücadele.

Zaten mağlup olmamıza rağmen taraftarlarımız maç sonunda sizi tribüne çağırarak alkışlayarak, emeğinizin karşılığını verdi. Başınızı dik tutun. Unutmayın bunun rövanşı da var ama önce Sivasspor maçına odaklanmalıyız" ifadelerini kullandı. Avc'nın sözleri takımda moralleri de düzeltti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor