Abdullah Avcı protestolara böyle cevap verdi! "Çöpe attık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı protestolara böyle cevap verdi! "Çöpe attık"

Avcı şunları söyledi;

"İlk yarıda hiç istemediğimiz bir oyunu vardı. Bize yakışan oyunu oynayamadık. Bir tane pozisyona girdik. İlk yarıyı çöpe attık. Kimsenin kendini ispatlamaya ihtiyacı yok. İkinci yarı hamleler yaptık. Fırsatlar oldu. Baskılı oynadık. Daha iyi olabilirdi. Kendini kanıtlama çabası telaşa neden oluyor. Fırsatlar vardı. Kazandığımız takdirde lider olacaktık. Oyuncu, Biz öz eleştiri yapacağız. Geçen senenin şampiyonluğunda taraftarın çok katkısı var. Biz bugün kazanırsak lider olacağız. Çıkan oyuncu protesto giren oyuncu protesto. Maç içinde oyuncuyu protesto ederek performansını artıramazsın. Saha içinde protestoyu bana yapın. Protesto bu işin doğasında var. Gelişimi tıkar. Kötüyüz ama lider olacaktık. Onun için ricam fırsatlar yine gelecek. Takımın geçiş döneminde buna ihtiyacı var. Biz de oyuncularda öz eleştirimizi yapacağız." 

Haber61 - Spor Servisi - 

Abdullah Avcı basın toplantısında şu ifadelere yer verdi;

"Pozisyonu görmedim ama sordum anında ekranda var kenarda. Oyun devam ediyor oraya dönemem orada kalamam. Bunu siz medya eleştireceksiniz. Şu an ne yapayım, neyi geri çevirebilirim ki? Oyuncu üzerinden çok iğrenç, iğrenç demeyim de sosyal medya da yokum, ama duyuyorum, oyuncu üzerinden, hakem üzerinden neler oluyor. Herkesin ailesi var. Ben kimseyi öne atmadım. Ben 68’e 105’in içerisinde kalmaya devam edeceğim.  
Bir oyuncunun isteksiz olacağına katılmıyorum ama formsuz olabilir yorgunluk olabilir. 

Türkiye’de en fazla genç oyuncu oynatıp kazandırıp belki de yurt dışına yollayan birisiyimdir ekibiyle birlikte. Buraya katılımı için tercih ettimiz Lahtimi’yi geçen sene de istemiştik. Fenerbahçe de Arda konuşuluyor, burada Lahtimi konuşuluyor. Her teknik adam bunu oynatmak ister. Taraftar 5-10 dakikalık oyuncuyla onu görmek ister ve hep öyle olmasını ister. Ama öyle olmayınca da sonucu görüyoruz. Onun için en doğru zamanı bulduğumuz anda oynatacağız. 

Formasyonlar deniyoruz ve bunları denemeye de devam edeceğiz. Bugün Gbamin konuşuluyor ve iki haftadır sakattı. En iyisini bulup en iyi şekilde bir formasyon bulup, bir standartı yakalayıp devam etmemiz gerekiyor. Geçiş döneminde Trabzonspor bugün kazansa liderdi ve bunu atlamayalım. Geçen sezon yaptığımız gibi. Benim oyuncum giren de çıkan da zihinsel anlamda sorunlu şu an. Protesto var mı var? Takıma komple protesto olabilir, bireysel olarak olmaz. Biz beraber şampiyon olduk. Bu taraftar geçen sezon savunmayı hücumu birlikte yaptı. Bu şehrin çok büyük enerjisi var ama olumsuzluğu bıraksınlar. Ama ben lider de olsak bu eleştiriyi yapacaktım. İyi oynamadık ama kazanabilirdik."

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler