Abdullah Avcı Pereira gerçeğini açıkladı

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı Pereira gerçeğini açıkladı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Avcı şöyle konuştu;

Futbol böyle bir şey, olumlu olsumz duyguları birlikte yaşayabiliyoruz. Sakatlık bu işin içinde olan bir iş. Türk futbolunun önemli bir futbolcusu. Bizim için de alternatifi yok. Parçalı bir kırık yok. Sağlığına kavuşacağını düşünüyorum.  Sağlık kurulu gerekli açıklamayı yapacaktır.
Oyun olarak gelişiyoruz. İki bölümü de oynamaya başladık. Her seferinde oyuncu grubu buna cevap vermeye başladı. Sonuçlar yeterli mi değil. Üstüne koymamız gereken anlar var. 3-0’dan sonra taçtan gelen golü yemeyeceksin. Bir yandan kazanmamızın mutluluğunu yaşıyoruz bir yandan da Ömür’ün üzüntüsünü yaşıyoruz. 3 gün sonraki maça zihinsel olarak hazırlanmaya çalışıyoruz.

Bugün aslında Serkan’ı konuşabiliriz. Bugün itibariyle onun üzerinden devam ediyoruz. Bir anıdır bu. Pereira ile birebir konuştum. Ben bir kulüpte şampiyonluk yaşadım kulüp sen futbolu bırak antrenör olarak devam ettiler. Daha sonra antrenör olarak devam ettim.

Oyunun içinde böyle şeyler var. Pereira’ya çok büyük bir saygım var. Geçmişine de saygım var. Ona gel kariyer planlaması yapalım dedim. 6 ay sonra mukavelesi bitecek, Trabzonspor’un oyuncusu olmayacak. Belki Trabzonspor’da antrenör olarak devam etmek istersin, belki ülkesinde Trabzonspor’u temsil edersin. Belki bir transfer daha yapmak isteyebilir. Oynamaya devam etmek isteyebilir. Ama ben bir kaptanın kadro dışı kalmasını istemem. Sosyal medya üzerinden mesaj değil. Bu takımdan birçok isim ayrıldı. Ben ona seçenekler sundum. Bunu herkes böyle bilsin.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor