Abdullah Avcı: Oyunu provoke eden...

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı: Oyunu provoke eden...

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Hatayspor beraberşiğinin ardından açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

İyi bir takımla oynadık. Zor maçlar bunlar. Oyun iki tarafa da gidebilen bir oyun vardı. 1-0 iken 2. Golü atabilirdik. Rakip taç atarken ayağımızın altından kaçırdığımız bir topta 96. Dakikada bir penaltıdan gol yedik. Ben bugün Zorbay hocadan ikinci kez sarı kart gördüm. Maç öncesinde kendisine haklısın ama ben de itirazlarımda haklıyım demiştim. Tanıdığım sevdiğim de birisi. Biz maç içerisinde taktik çalışıyoruz. Ben oyun soğutmayı bağırıp çağırmayı hakem üzerine gelmeyi çalışmadım.

Oyunun hızlanması, topun oyunda kalmasını sağlayacak olanlar kendisidir takdir haklarını onlardan yana kullandı. Hatayspor’un beraberliğine bir şey söylemem iki takıma da dönebilirdi maç. Penaltının tekrarı doğruydu.  Oyun içinde kendi yaptıklarını bir izlesinler. Oyun oynamak başka bir şey. Oyun için ben hafta içinde rakibi savunmada hücumda nasıl çalışıyorsam hocalar da futbolcularına bunları çalışsınlar. Ben oyun içindeki genel yapıdan bahsediyorum. Kazanıp kendimizi üste atmak istiyorduk. Bu bize önemli bir fotoğraf veriyor gelecek yıl için. Oyun ve oyuncu ile ilgili. Elimizdeki bir maçtı oyuncumuz temiz bir oyuncu rakibe sarılıp faul de yapabilirdi. Bu kadarına da dikkat ediyoruz. Oyunu provake eden, hakemin üstüne yürüyenlere de izin vermesinler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
51 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler