Abdullah Avcı: Oyuna teslim olmuştuk

Trabzonspor’un Süper Lig’in 17. Haftasında konuk edeceği Giresunspor maçı öncesi Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Oyuna teslim olmuştuk

Abdullah Avcı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Giresunspor bu yörenin bir kulübü. İkinci senesi ligde. Ondan önce alt ligden çıkarken Hakan hocayla devam ettiler. İstikrarlı şekilde devam ediyorlar. Hakan hoca son derece başarılı. Bazı oyunları doğru kullanıyorlar. Son 4 maçta 10 puan. Belirli oyunları var. Ona karşı ne yapacağımızı çalıştık.

Geçen hafta çok enteresan müsabaka oynadık. Oyunun başlangıcı iyi. İlk gelen top gol oldu. Sonra tekrar oyuna girdik, beraberliği yakaladık ama ikinci top yine gol oldu. Sonra kırmızı kart. Kırılma anlarında biraz o tarafa döndü ama yakışmayan bir şekilde bir bölümden sonra oyuna teslim olmuştuk. Edin’in kırığı bizi son derece üzdü.

Dramatik bir maç diyebilirsin, iş kazası diyebilirsin böyle yaptık.

Elimizde bulunan oyuncu profillerinden ne yapabilirizi düşündük. Pragmatik düşündüğümüz, antrenmanda bize nasıl cevap verecek bu oyun, oyunculardan nasıl performans alacağız, buna baktık. Bugün kazanıp tekrar devam etmek istiyoruz.

Haber61 – Spor Servisi –

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor