Abdullah Avcı o isim hakkında kararını verdi: Gönderilsin

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Benik Afobe'nin gönderilmesi yönünde karar verdi.

Abdullah Avcı o isim hakkında kararını verdi: Gönderilsin

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Trabzonspor, 5 maçlık beraberlik serisinin ardından Fatih Karagümrük karşısında galip gelerek kötü gidişe dur dedi. Bordo-mavililer bir yandan zirve için mücadelesini sürdürürken diğer yandan gelecek sezon için de çalışmalar yapıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı, yönetime sunduğu raporda o ismin gönderilmesini istedi.

Geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapatan Trabzonspor, bu sezon 37 haftası sona eren Süper Lig'de 63 puanla 4. sırada yer alıyor. Sezona Eddie Newton ile başlayan Fırtına, kötü gidişin ardından takımın başına Abdullah Avcı'yı getirmiş ve yenilmesi zor bir takım olmuştu. Başkan Ahmet Ağaoğlu da takımın gösterdiği performanstan memnun olurken, gelecek sezon da Avcı ile devam etme kararı aldı.

Bu doğrultuda yönetime geniş çaplı bir liste sunan Abdullah Avcı, transfer konusunda da tam yetki aldı. Başkan Ağaoğlu, Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada da 2-3 oyuncuyla anlaşıldığını resmen duyurdu.

TAKIMDAN GÖNDERİLECEK!

Bordo-mavililerde takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı. Gol kralı Alexander Sörloth'un yerine transfer edilen Benik Afobe çare olamadı.

Abdullah Avcı onu gelecek sezon kadrosunda kesin olarak düşünmüyor. Kiralık kontratı bittiğinde yollar ayrılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor