Abdullah Avcı Konyaspor maçı mesajı! "Sadece bir maç"

Abdullah avcı maç sonu konuştu.

Abdullah Avcı Konyaspor maçı mesajı! "Sadece bir maç"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Denizlispor maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Ahmetcan Kaplan konusunda konuşan Avcı “Geldiğimde A takıma çıktı. 15 aydır beraberiz. Her şeyiyle mesafe katediyor. Kişiliği ve karakteriyle. Ona ve genç oyunculara yatırım yapıyoruz. Ahmetcan bu mesafeyi çok hızlı katediyor. Her şeyiyle eğitimi ve gelişimi ile Umarım böyle üstüne koyarak devam eder.” dedi.

Maç ile ilgili konuşan Avcı, “Kazanma alışkanlığına ve kazanmaya devam etmek istiyoruz. Bu kupayı birçok kez almış bir ekipten bahsedşyoruz. Oyun iyi başladı. İlk golümüz duran toplardan geldi. Zaman zaman yaptığımız zaman zaman yapamadığımız oyun kurmada sıkıntılarımız oldu. Enteresan bir gol yedik. Oyunun içinde doğru kalmaya çalıştık. Az süre alanlar vardı. Kouassi’nin gol atması Türkmen daha doğru gidiyor Alternatifli bir kadro. Kazanmak son derece önemliydi. Cuma günü kura çekimi var. Bizi çok ilgilendirmiyor. Hafta sonuna hazırlanacağız" dedi.

Serkan’a uyarıları ile ilgili konulan Avcı, “Benim uyarılarımın hepsinde bilgi var. Anı doğru oynatmak ve hatırlatma var. Onlar benim evlatlarım” dedi.

Konyaspor maçını ile oynayacakları maçla ilgili değerlendirme de bulunan Avcı, "Bir lig maçı oynayacağız. Trabzon taraftarı her davetimize rağbet ediyorlar ve biletleri çıkar çıkmaz tüketmişler. Yine davet ediyorum. Çok güzel atmosfer yapılyorlar. Oyunculara maç sonuna kadar destek olsunlar. Harika gidiyoruz, harika bir sene, olumlu bakmaya devam etsinler. Bir lig maçı oynayacağız. Kupa almayacağız. Çok iyi işler yapıyoruz, onları çok seviyoruz.” dedi.

Avcı, Hamsik’in durumu hakkında, “yarından itibaren daha sağlıklı cevap verebiliriz. Trabzon’da sağlık ekibi ile çalışıyor” dedi.

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor