"Abdullah Avcı kırmızı kart için mutludur"

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Sivasspor Trabzonspor maçını değerlendirdi

"Abdullah Avcı kırmızı kart için mutludur"

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılamayı eski milli futbolcu Nihat Kahveci yorumladı.

Nihat Kahveci’nin yorumları şöyle;

Trabzonspor kadrosu yazsak Nwakaeme’yi bir numara yazarız ama öyle bir dönemdeyiz ki bir anda yok. Sivasspor son 8 maçta 1 kez yenildi. Ligin en zor deplasmanlardan biri. Çok koşan mücadele eden bir takım. Orta alanda bire bir markajı seviyor. Rakibini boğan bir takım. Trabzonspor’un eksikleri vardı ama ne kadar eksik olursa olsun bir tarafta Visca bir tarafta Abdülkadir önde Cornelius arkada Hamsik ve Bakasetas. Beklenti altında futbol oynadılar. Trabzonspor 2 puan kaybetmedi 1 puan kazandı. 

Trabzonspor’un attığı golde dersin ki  yüzde 50 yüzde 50 Abdülkadir ile Hugo’ya yazar. Ama bu Abdullah hocaya yazar. Bu antrenmanlarda çalışılmış. Abdullah Hoca’nın oynattığı formasyonda ufak detaylar vardır. 

Haklı bir kuraldan dolayı Abdullah hoca tribüne gönderildi. Şuan mutludur, çıkacak locaya yukarıdan rahat rahat izleyecek. Çok daha net görecek. Daha iyi dokunuşlar yapacak. Yukarıdan izlemek çok farklı.

Hüseyin çok enteresan oynadığı her maçta çok ince şeylerin içerisinde. Yenilen golde de o var. Bir şanssızlığı var.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler