Abdullah Avcı: Keyifsiz, tatsız, tuzsuz bir oyun...

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ankaragücü maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Keyifsiz, tatsız, tuzsuz bir oyun...

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

İlk yarı iki takım adına da karışıktı. Zemin çok kötüydü. Oyunu bir türlü elimize alamadık. Keyifsiz, tatsız, tuzsuz bir oyun vardı. İkinci yarıda oyun bizdeydi. Topa diğer sahada sahip olduk. Golü bulduk ama bir penaltı ve oyun 1-1 oldu. Toplamda 22 maçı geride bıraktık. İniş-çıkışlarımız oldu. İzinden sonra neler yaptık, neler yapamadık değerlendirmesini yapacağız. Şimdi buradan uzaklaşıp, tekrar toparlanacağız. Bazı takımların iniş-çıkışları var. Her kulvarda devam edeceğiz. İki takım oyuncularını ve Trabzonspor ve Ankaragücü taraftarını tebrik ederim. Bundan sonraki sürece bakacağız.

İki tane Dünya Kupası’nda oyuncumuz var ama toplamda 14 oyuncumuz milli takımlara gidiyor. Bu oyunu daha iyi, daha hızlı hale getirmek için çalışmalar yapacağız. Ben topun daha fazla oyunda kaldığı, daha zevkli bir Dünya Kupası bekliyorum.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler