Abdullah Avcı: Kazanırsak önemli bir eşik atlayacağız

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde değerlendirmelerde bulundu

Abdullah Avcı: Kazanırsak önemli bir eşik atlayacağız

Trabzonspor’un Galatasaray ile karşılaşacağı maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Sonuçlar olarak yukarıya kazandığımız ivme iyi. Son 3 günü toparlanmayla geçirdik. Sakatların son durumunu bekledik. Ekuban’ın bizimle olmayacağı sabah netleşti. Zihinsel ve fiziksel olarak yoğun bir süreç. Dünyanın yaşadığı bir süreç var, futbolun iyileştirme gücüyle buradayız. Sonuçlar ne olursa olsun hayat devam ediyor, kavga etmeyelim. Umarım çıkışımızı bugün de devam ettiririz. 

Ekuban bizim için çok önemli bir oyuncu. Zaten 13-14 oyuncu ile gidiyoruz. Oyun planımızda bir değişiklik yok. Beraber oynayan bir takım olmaya çalışıyoruz. Hem savunma da hem hücumda birlikte oynamaya çalışıyoruz. Oyunun iki taraflı oynayabilmek için çok tekrar lazım. Bugün de umarım kazandığımız takdirde önemli bir eşik atlayacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor