Abdullah Avcı kayıp istemiyor

Trabzonspor'da hedef 2 maçta 6 puan!

Abdullah Avcı kayıp istemiyor

Trabzonspor’da Abdullah Avcı, 4. sırayı garantilemelerine rağmen oyuncularını uyardı. Tecrübeli çalıştırıcı, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak sezonu 6 puanla kapatmak istediğini söyledi

Trabzonspor’da gözler ligde kalan 2 haftaya çevrildi. Süper Lig’de 4. sırayı garantileyen bordo-mavililer, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını kazanarak sezonu 6 puan alarak tamamlamak istiyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı da oyuncularına uyarılarda bulunmayı ihmal etmiyor. Avcı, hem yakaladıkları yenilgisiz seriyi devam ettirmek hem de sezonu iki galibiyetle kapatmak istediğini takımına aktardı.

Ligde son 10 maçta kaybetmeyen Karadeniz ekibi, 8 Mart’taki 3-1’lik Alanyaspor yenilgisi sonrası mağlubiyeti unuttu. Abdullah Avcı’nın öğrencileri son 10 karşılaşmada 3 galibiyet 7 beraberlikle 16 puan topladı.

Kalan 2 haftada da Konyaspor ile Gençlerbirliği’nin önüne çıkacak Trabzonspor, sezonu rahat kapatmayı hedefliyor. Ayrıca teknik heyet, yeni sezon öncesinde mevcut kadrodaki formda isimleri de tespit etmek istiyor.

Son oynanan ve 2-1 kazanılan Antalyaspor maçında da takımın görüntüsünü beğenen Abdullah Avcı, kalan 180 dakikada da benzer bir performans bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor