Abdullah Avcı: “Hoşgörü bekliyorum”

Abdullah Avcı maç sonu konuştu.

Abdullah Avcı: “Hoşgörü bekliyorum”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı şunları söyledi;

“Bu seyyieler kolay seviyeler değil İki takım inde zor. Bütün oyuncu grubu oyuna sadık kalarak oynadılar. Genel olarak yapmak istediklerini yaptılar. Rakibe pozisyon vermedik. Fiziksel yorgunluklar Yüzde 85’lerdeydi. Çok istedik. Her şeyi denediler. Her şey fazla ama yapacak bir şey yok. Ben oyun olarak, mücadele olarak, istek olarak oyuncularımı tebrik ediyorum. Avrupa Liginde devam edeceğiz. O da farklı bir seviye. Toparlanmamız kolay olmayacak Bu takım Trabzon şehrinin takım hoşgörü istiyorum. Bu oyun dünyanın sonu değil. 4 gün sonra büyük bir takımla burada Galatasaray’la maçımız var. Maçta desteklerini bekliyoruz. Golü atsak başka bir hikâye olacak. Rakibi tebrik etmek lazım. Her şeyi yaptılar. Sakat Bakasetas’ı oyuna koydum. Yapacak bir şey yok. Rakibe başarılar diliyorum. Cuma günü kuralar çekilecek. 4 günü rejenerasyonla geçireceğiz Galatasaray maçı var. Zor bir süreç Kuralar çekilsin değerlendiririz.” 

Haber61 - Spor Servisi - 

Abdullah Avcı basın toplantısında şunları söyledi;

HOŞGÖRÜ BEKLİYORUM

Oyun olarak bugün özellikle oyunu tamamen elimizde oynamamız, rakibe doğru düzgün pozisyon vermedik. Oyuncular her şeyi sonuna kadar denedi. Kazanıp grupta devam etmek istiyorduk. Sahanın içinde zaman zaman planları uygulayarak oynadık. Rakip iyi bir savunma yaptı. Fizik kalitesi yüksek bir takım. Onları tebrik ediyoruz. Her şeyleri denediler. Nem oranı çok yüksek. Oyun olarak çıktığında kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Taraftarlar destek verdi. Duyguları karışabiliyor. Oyuncuya da oyuna da gidişatına da hoşgörü bekliyorum. Rakibi tebrik ediyorum. Önümüzde taraftarı bekleyerek Galatasaray maçına hazırlanmak istiyoruz.

TOP BİZDEYKEN OYNAYAN BİR TAKIMIZ

Bu seviyede 5-6 tane pozisyona girmek iyidir. Biz kendi ligimizde top rakipte oynayan değil top bizdeyken oynayan bir takımız. Top bizdeyken temas yapmamız oluşmaz. Oyunu onun üzerinden anlatamayız. Rakibe karşı üstün oynadık. Topu içeriye geçiremedik. Buna katılmıyorum.

Bu tür maçlar 85’te bile atsan oyun başka senaryoya dönebiliyor. Oyun disiplinine sadık kalarak oynaman gerekiyor. Bence oyunun sonuna kadar oyuna hakim olduk.

FORMSUZLUK NASIL FORMSUZLUK

Oyun kültürü oyun felsefesi oluştu benim zamanımda. Bir maçla iki maçla hakikaten bilmiyorum. Kum saatinden de bilmiyorum. Formsuzluk nasıl formsuzluk. Bir kulübün organizasyonunu daha iyi hale getirmeye çalışıyorum. Şehir bana çok destek verdi. Vermeye de devam ediyor. Onların da heyecanını anlayabiliyorum. Hoşgörüye davet ediyorum. Gerçek olan Trabzonspor’dur. Daha iyi nasıl bir hale gelebilir diye çalışıyoruz.

UEFA’DA HER MAÇI KAZANMAKTIR HEDEFİMİZ

UEFA’da her maçı kazanmaktır hedefimiz. Ama oraya gelenek adar cuma günü kuralar bir çekilsin. Ligde önemli maçımız var. Sonrasında parça parça o haftalar geldiği zaman onları konuşuruz. Bu seviyede oynamak kolay değil. Onlara iyi hazırlanmak gerekiyor.

BAKASETAS’I RİSK ALARAK OYNATTIK

Bakasetas’ı risk alarak attık sahaya. 3-4 hafta sakatlanma riski olabilir ama onun vuruşlarıyla çevirebiliriz diye düşündük. Oyuncularımız eksik. Umarım şu an itibariyle buz vardı ayağında. Riski aldık. Umarım sakatlığı ilerlememiştir diye düşünüyorum.

TRANSFER AÇIKLAMASI

Ben bugün yoğun olarak kulüpte maç analizi rakip toplantı ile ilgilendim. Transferle ilgili temasım olmadı. Maç günü dışarıyla bağlantım olmuyor dışarıyla çok bilgim yok o yüzden.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor