Abdullah Avcı Hikmet Karaman'ı yine üzdü!

Trabzonspor, Adana Demirspor'u 1-0 ile geçerken, Abdullah Avcı'nın teknik adamlık kariyerinde en çok mağlup ettiği teknik adam Hikmet Karaman oldu.

Abdullah Avcı Hikmet Karaman'ı yine üzdü!

Trabzonspor, Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Papara Park'ta Adana Demirspor'u ağırladı ve Trezeguet'in kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Bordo mavili ekip Adana Demirspor karşısında galip gelerek ligde son 3 maçını da kazanmış olurken, Abdullah Avcı da dikkat çeken bir istatistiği imza attı.

Adana Demirspor galibiyetiyle birlikte Abdullah Avcı'nın kariyerinde en fazla mağlup ettiği teknik adam Hikmet Karaman oldu.

Abdullah Avcı ile Hikmet Karaman teknik adamlık kariyerlerinde 17 kez birbirine rakip olurken, Abdullah Avcı 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Karaman'a karşı 8 galibiyeti bulunan Avcı, teknik adamlık kariyerindeki en fazla galibiyeti de bu isme karşı almış oldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor