Abdullah Avcı: Her kulvarda varız

Trabzonspor, Süper Lig’de Konyaspor ile karşılaşıyor.

Abdullah Avcı: Her kulvarda varız

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı Konyaspor karşılaşması öncesinde konuştu.

Trabzonspor, Teknik direktörü Abdullah Avcı “her kulvarda varız” ifadelerini kullandı.

Avcı şu ifadeleri kullandı:

Üst üste ikinci şampiyonluk bizim için çok değerli olacak. Bunun için yola çıktık. Trabzonspor her kulvarda yarışıyor. İkinci senelerinde dikkat edin, takımların çoğu kopmalar yaşıyor. Biz bu kopmaları hiç yaşamadık.

Öncelikle perşembeden sonra nasıl hazırlandık? Bugün 72 saat oldu. Hem dinlenerek hem de sahada kısa kısa maçın savunma, hücum, duran top bölümüne çalıştık. Özellikle Konyaspor, bir futbol kültürü olan, Avrupa kovalayan, geçen sene bizimle Şampiyonluk yarışında olan, takım savunmasını iyi yapan bir kulüp. Kenardan içeriye kavisli ortaları, savunma arkası koşuları var. İyi çalıştık. Rakibi nasıl karşılayacağız? Hareketliliği nasıl bulabiliriz, taçlar… zor bir müsabaka. Taraftarımıza her zamanki gibi daha fazla ihtiyacımız var. Her kulvarda varız.

Bunlar bu işin içinde var. 21. Resmi müsabakaya çıkıyoruz. Eren milli takımla birlikte 22-23… çok iyi performans sergiliyor. Hem Hüseyin Türkmen hem Denswil iyi oyuncular. Onların profiline göre oyun planlıyorsun. Ya Yusuf ile ya Hüseyin ile kullanacaktık Türk kuralını, Monaco maçı performansı iyiydi biz de Hüseyini kullandık.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler