Abdullah Avcı: Hazırlıklarımızı şampiyonlar liginde olabilmek için yaptık

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Hazırlıklarımızı şampiyonlar liginde olabilmek için yaptık

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, yarın oynanacak Kopenhag karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.
Avcı tüm planların Şampiyonlar Ligi'ne katılmak üzerine yapıldığını belirtti.
Avcı şu ifadeleri kullandı:
Öncelikle önemli bir kültüre, Şampiyonlar ligi kültürüne sahip bir takımla oynayacağız. 22 senedir aralıksız Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi oynayan bir takımla karşılaşacağız. Danimarka liginde 14 şampiyonluğu var. Uzun süre 4-4-2 oynamışlardı. Son 1,5 senedir 4-3-3 formasyonuna geçtiler. Topa sahip olmayı öne çıkardılar. Genç bir takım. Koşu mesafesi ve yüksek şiddette baskı yapabiliyorlar. Duran topları etkili kullanabiliyorlar.  Özellikle seyirci atmosferi oldukça etkili. Güçlü güçsüz yanlarının analizini yaptık. Bunun üzerinde çalıştık. uzun süre sonra trabzonspor'un Şampiyonlar liginde olabilmesi çin hazırlıklarımızı yaptık. 
Ortalama 2 ayı bitirdim Trabzonspor'da. Sürecimiz üstüne koyarak devam ediyor. Çok tekrarlarımız var. Bu sene lige başlarken de Süper Kupayı alan ve öz güveni olan bir takımız. 22 senedir Avrupa ve şampiyonlar ligi oynayan bir takımla oynayacağız.  uzun zaman sonra Şampiyonlar ligi müziğini Trabzon'da tekrar dinletmek için buradayız.Umarım bunu başarırız. 
Kopenhag ile daha önce de karşılaşmış takımlar. Önümüzdeki hedefte her zaman ilkler vardır. Hedeflerimize adım adım gidiyoruz. Umarım Şampiyonlar Ligi hedefine de ulaşırız. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor