Abdullah Avcı Hamsik’i böyle ikna etmiş

Abdullah Avcı Marek Hamsik’i nasıl ikna ettiğini anlattı.

Abdullah Avcı Hamsik’i böyle ikna etmiş

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Marek Hamsik ile transfer döneminde yaptığı görüşmeyi anlattı.

Avcı, Hamsik’in çok iyi bir profesyonel olduğunu belirterek, “Odamda duvarda boş çerçeve vardı, “Bunu gel beraber dolduralım” dedim” dedi.

Avcı şunları söyledi;

"Marek ismi gelince, “olur mu?” dedim. Yazın konferans yaptık. Kendi oyun planlarından bahsettim. Odamda duvarda boş çerçeve vardı, “Bunu gel beraber dolduralım” dedim. Kendi de Napoli’de şampiyonluğu birkaç kere son anda kaybetti. Geldiğinde Riva’da toplantı yaptım. Hemen hemen aynı şeyleri istedik. Merkez orta sahadan bunu istiyorum. Eğer istediğim cevabı alırsam bu beni mutlu eder. Burada Kadıköy’de Fenerbahçe maçından sonra bir ifade kullandım. Merkez orta sahada Siopis oynuyor. Marek olsaydı, başka hikayeye dönüşecek. Hızlı düşünme, kontrol pasları. Berat’a demiştim. Paçasından tutarım, yanından ayrılmam demiştim. Her şeyiyle örnek olabilecek bir profesyonel. Fizyoterapisti ile gezer. Sabah önce o geliyor. Antrenman öncesi çıkar. Hazırlığını yapar, salona girer, antrenmanını yüzde yüz yapar. Yemeğini yer, dinlenir çıkar. Böyle bir profesyonel. Bir şampiyonluk duygusunu bu kadar yoğun yaşayan birisi. Ben böyle bir oyuncuyla çalışmaktan son derece mutluyum. Hiç bir şeyden şikayet etmedi. Belki memnun olmadığı bir şeyler vardır, hiç bir şeyden şikayet etmedi."

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor