Abdullah Avcı: Enerjimiz yüksek

Trabzonspor'da teknik direktör Avcı maç öncesinde konuştu

Abdullah Avcı: Enerjimiz yüksek

Süper Lig’in 17. Haftasında Trabzonspor sahasında Hatayspor ile karşılaşacak. Maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Taraftarımız yine tribünü doldurdu herkese destek oluyorlar. Sabırlı ve destek olmaya devam ediyorlar. Bu süreçte onlar çok önemli onlara teşekkür ediyorum. Hatayspor ligin 3. Sü. Gecen yıldan beri yaptıkları bir çıkış var. Kendini geliştiren bir teknik adamları var. Son iki haftada formasyonda değişiklikler yaptılar. Antalyaspor gibi benzer bir rakip. Enerjimiz yüksek. 116 hafta geçti harika işler yapıyoruz. Dorukhan bugün ortada merkezde görev yapacak. Abdulkadir her geçen gün daha iyi oldu oyun akışına göre kullanacağız. 

Her takımda oynamayan oyuncular var. Tony’ninde, Hamsik’inde diğerlerinin de oynamadığı çok maç var. Oyun organizasyonuna bakmalıyız. Geçen hafta kaybetmeyebilirdik. Eksikleri maç sonunda değerlendirmek daha doğru
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor