Abdullah Avcı: Dünyaya örnek olacak...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesi konuştu

Abdullah Avcı: Dünyaya örnek olacak...

Süper Lig’in 37. Haftasında Trabzonspor Altay ile karşılaşacak. Maç öncesinde bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Harika bir sezonun sonuna geliyoruz. Hem bizim adımıza hem Türk futbolu adına güzel bir sezon oldu.  Dün kutlamalar vardı. Burada taraftara parantez açmak lazım. Dünyada örnek olabilecek bir durum oluştu hakikaten şaşırdık. Yaşlılar kadınlar gençler herkes sevinci yaşadı. Bugün İstanbul’dayız ama Trabzon insanı Trabzon şehri her yerde. Bugün de burayı doldurdular. Kapanışı şampiyona yakışan bir skor ve oyunla yapmak istiyoruz. Rakibin küme düşmesi önemli değil, onlara saygılı olacağız. Düşmenin verdiği rahatlıkla daha iyi oynuyorlar. Şampiyon gibi oynamak istiyoruz. 

Seremoniye çıkarken çalan şarkı , bir iki gün önce hangi şarkının çalınacağı düşünülürken aklıma geldi. Sözcükler bir çok yere dokunabilir. Biraz benim hissettiklerim biraz şehir ile örtüşmesi. Bestesinin yapan Gökhan Tepe de benim çok iyi arkadaşım. O nedenle çok mutlu oldum
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor