Abdullah Avcı: Çok net oyun planları var

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: Çok net oyun planları var

Abdullah Avcı açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Hayırlı olsun hepimize. 45-46 günlük bir ara bitti. Lig başladı. Fenerbahçe’yi ve kendimizi değerlendirelim.

Fenerbahçe’nin çok net oyun planları var. Güçlü ve güçsüz yanları çok net gözüküyor. Hem fizikalitesi yüksek ve kadro derinliği fazla. Faul yapma sayısında Avrupa Ligi’nde de birinci.

Bizim açımızdan da 22 maçın değerlendirmesini yaptık. Arada bir değer vardı. Nasıl daha iyi hale getirebilirizin tespitlerini yaptık. Bira oyunu, oyuncu profilini değişerek performansı yukarı çekmeye başladık.

Kendi sahamızdaki yeni oyun planımızda savunmada hücumda ne yapacağız. Rakibin güçsüz yanlarından nasıl faydalanacağız? Bunları çalıştık.

Kadrolar üzerinden yorumlar da yapılabiliyor. 22 maç üzerinden oyunu ve oyuna uygun oyuncuların nasıl değişeceğinin çalışmasını yaptık.

Kafama uymayan 4-5 oyuncu vardı rotasyon yaptık. Hamsik bizim için çok değerli bir oyuncu. Onu nasıl oyunu daha iyi hale getirebiliriz şeklinde düşündük.

Umarım yüksek enerji sonuçları da alıp başarılı şekilde yukarıya doğru devam eder.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor