Abdullah Avcı: Bu sene 8 sol bek kullandım...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Abdullah Avcı: Bu sene 8 sol bek kullandım...

Süper Lig’in 31. Haftasında Trabzonspor sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şu ifadeleri kullandı;
Bugün çok konuşulacak şeyler var. Öncelikle Ramazan hayırlara vesile olsun. Biz ligde ciddi olarak puan farkıyla öndeyiz. Ne zaman kesinleşeceğini bekliyoruz. Rakibimiz Avrupa kupalarını kovalıyor. Sone senenin şampiyonu. Kadrosunu güçlendirdiler. Yeni bir hoca değişikliği. Maça hazırlanırken Beşiktaş üzerinden hazırlanamadık. Hocanın bundan önceki süreçte oynadığı maçlara baktık. Biraz eski maçlarından birazda kendi pratiklerimizle hazırlandık. Onlar değişim içinde yukarıya çıkmak istiyorlar. Ciddi bir puan farkına sahibiz. Taraftarımız desteğini artırıyor. Dünyanın her yerinden akın ediyorlar. Umarım bunun karşılığını veririz. Çalıştıklarımızın karşılığını görmek istiyoruz.

8 tane sol bek kullandım bu sene. Kolay bir süreç değil. Savunmanın merkezinde en formda tandemi kaybettik. Marek Hamsik gibi bir oyuncuyu 2 aydır kullanamadık. Ama organizasyon bizi ayakta tutuyor. Bu dediklerim olsaydı belki de şuana kadar şampiyonluğu garantilemişti olacaktık.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler