Abdullah Avcı: Bu oyunun içinde bunlar var

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan maç yorumu

Abdullah Avcı: Bu oyunun içinde bunlar var

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

3-1’lik Alanyaspor mağlubiyetini değerlendiren Avcı şöyle konuştu;

Maçtan evvel söylediğim gibi ligin en iyi organize olan takımı. Modern futbolu oynayan bir takım. Onların topa daha fazla sahip olacakları belliydi. Her türlü oyun planları olan bir takım. Oyun aslında dengeli gidiyordu. Sakin olmamız gereken yerde çabuk oynadığımız dönüşünde gol yediğimiz durum oluştu. Sonrasında geçişten gol yedik. Penaltı sonrası oyunu değiştirmek istedik. Sonrası yine bir geçişten gol yedik. Geldiğimiz günden itibaren büyük emekler sarfediyoruz. Her hafta koşuşturma halinde olan bir takımız. Golü yedikten sonra dalgalanmalar yaşadık. Bu oyunun içinde bunlar var. Neleri eksik yaptık onları düşüneceğiz. 

Genel olarak başladığımız noktadan geldiğimiz nokta çok iyi. Kazansak yukarıya daha çok yapıştığımız bir durum olacaktı. Aynı oyuncu grubu üzerinden devam ediyoruz. Oyun planından çıktığınızda oyun seni cezalandırıyor. Bununla yaşayamayız buradan çıkacağız daha iyi skorlar yaparak yolumza devam etmemiz lazım.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
81 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler