Abdullah Avcı: Bu işler dışarıdan göründüğü gibi değil

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Abdullah Avcı: Bu işler dışarıdan göründüğü gibi değil

Trabzonspor’un Sivasspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı değerlendirmelerde bulundu.

Avcı şöyle konuştu;
Oyunu değerlendirecek olursak 3. Hafta daha doğru mesajlar veren bir takım vardı. İlk 15 dakika pas açılarında doğru organizasyonlarını geliştirmeye çalışan bir takım. İlk yarı sona ererken Ekuban ile golü bulduk İkinci yarıda Abdülkadir ile bir organizasyon yakaladık. Sonrasında 75. Dakikalarda net bir gol kaçırdık. Bazen direkt oyunlar oynandı orada daha fazla topa sahip olsak rakibi daha fazla koşturabilirdik. Rakibin kenardan fazla adamla geldiği bir pozisyonda gol yedik.

Takım adım adım gelişiyor. Uzun bir yarış berabere kalırsın haftaya kazanırsın. Bugünkü oyundan geçen haftalara göre daha memnunum.

Bu işler dışarıdan göründüğü gibi değil. Sürekli tekrar isteyen işlerdir. Playstation oynarken bile sürekli denemek gerekir. Hücumu aydı, defansı ayrı duran topu ayrı. Bugün Bilal, orta sahamız iyiydi. Savunmamız iyiydi. Tahtaya da yazsan bilgisayarda da oynasan tekrar etmen gerekir.
3 hafta bunu çalıştık belki 15 hafta daha çalışacağız. Bugün ligin en çok gol yiyen takımından az gol yiyen bir takım ortaya çıktı ve daha bir oyuna doğru evrilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
84 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor