Abdullah Avcı: Bizim umurumuzda değil!

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç öncesinde konuştu

Abdullah Avcı: Bizim umurumuzda değil!

Süper Lig’in 13. haftasında Trabzonspor’un Gaziantep FK’yı ağırlayacağı maç öncesinde bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
Avcı şöyle konuştu;

Beşiktaş maçında iki oyuncumuz sakatlanarak oyundan çıktı. Hüseyin ve Bakasetas bugün aramızda yok. Marek de milli takımda 45 dakikalık oyunundan sonra riske edilmedi. Bugün de aynı şekilde.  Önümüzde daha çok maç var. 1 maçtan sonra 5 maçı kurtarma şansımız var. Birçok oyuncumuzun oynamadığı zamanlar oluyor. Ama organizasyonlar, tekrar ayakta tutuyor.. Arada 12-13 oyuncu bizimle değildi. Gerisi ile burada zihinsel rahatlama hem de mevcudu koruyarak Cuma günü tüm takımla taktik çalışarak maça hazırlandık.

Rakibimiz farklı formasyon oynayan takımlarından biri. Biz hazırlığımız yaptık. Çalıştığımız çözüm noktaları var. Sabrın çok önemli olduğu topa sahip olmaya çalıştık. Burada santim santim uygulayacağız. Taraftarımızın desteklerine de ihtiyacımız var. Bizimle savunma bizimle hücum yapsınlar. Sene sonunda hep birlikte el ele horon oynamak istiyorlarsa bugün itibariyle buna ihtiyacımız var. 

Daha ligin 13. Haftası bizi farklı yerlere koyuyorlar. Bunlar hiç bizim umurumuzda değil. Çok önemli takımlar çıkış yapıyor. Büyükler de içinde olacaktır. Çok zorlu bir lig oynuyoruz. Rekabet ortamı son derece zor. Bugün 3 puanı alıp bir haftayı daha dışarıda bırakmak istiyoruz.

Erol hoca bizim ekip arkadaşımızdı. Birlikte çalıştık. Bugün yarışmacı bir teknik direktör ve önemli işler yapıyor. Umarım başarılı olur 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler