Abdullah Avcı: Avrupa en önemli hedeflerimizden

Trabzonspor teknik direktörü Avcı ve Norveçli futbolcu Trondsen Molde maçı öncesinde konuştu

Abdullah Avcı: Avrupa en önemli hedeflerimizden

Trabzonspor yarın(perşembe) UEFA Konferans Ligi 3. Öneleme turu rövanş maçında Norveç'te Molde ile karşılaşacak.

Maç öncesinde Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı ve Anders Trondsen basın toplantısında açıklamalarda bulundu

Trabzonspor teknik direktörü Avcı yaptığı açıklamada “ İlk maç ilk resmi maçımızdı yarın da ikinci resmi maçımızı oynayacağız. Molde takımı istikrarlı bir takım ve yıllardır Avrupa’da da belli bir istikrar sağladılar. İlk maçta 3-3’lük skor  oldukça fantastik bir maç oldu seyirciler için. Oyunu daha çok elinde tutan domine eden her seferinde öne geçen son dakikada penaltıyla fırsatı yakalayan taraftık. Olumlu olumsuz dersler çıkardık. Özellikle yediğimiz 3 gol. Analizleri ve pratikleri yaptık. Maça tamamen hazırız. Avrupa kupaları bu seneki en önemli hedeflerimizden birisi. Tur atlayıp yola devam etmek istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Trabzonspor’un Norveçli futbolcusu Trondsen ise şöyle konuştu;
Özellikle Molde’yi çok iyi tanıyorum takımda 6-7 arkadaşım var. İki gün önce aralarından çok iyi bir oyuncu ayrıldı. Kolay bir maç olmayacak. Ellerinde çok iyi bir takım var. Takım arkadaşlarıma vereceğim ipuçlarıyla katkı vermeye çalışacağım.

Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor