Abdullah Avcı: “9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: “9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz”

Abdullah Avcı şunları söyledi.

"9 puanla gruptan çıkamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Son dönemlerin ilk yarısı itibariyle en iştahlı en görkemli oyun planına sadık kalan. Pozisyon vermeme. İlk yarı itibariyle büyük keyif aldık. İkinci yarıda daha dengeli bir oyun vardı. Oyun bizim elimizdeydi. Oyuna müdahalelerimiz oldu. Daha önceden bunları planladık. Umut’u ihtiyaç duyulsa alacaktık. Daha farklı olabilirdi. Bugün grubun liderini yenen tek takımız. Trabzonspor’un olduğu her yerde liderlik vardır. Rakibi tebrik ediyorum. Başakşehir’i Sivasspor’u tebrik ediyorum. Fenerbahçe’ye başarılar diliyorum. Ülke puanı adına önemli. Teşekkür ediyorum.

Trabzonspor ailesine taraftarına Kulüp başkanına, çalışanlara, ekibime, oyuncularıma minnetlerimi sunuyorum. Hep beraber harika duygular yaşıyoruz. 3 sezon dolu dolu. Kupalar, organizasyonlar geliştirmeye çalışıyoruz. Taraftarlar desteği bana ekimize gösterdiler, buna devam ediyorlar. Bizi bırakmasınlar. Pazardan itibaren onları burada ful bir şekilde bekliyorum. İkinci şampiyonluk yolunda onlara ihtiyacımız var. Bekliyorum onları.

Futbol güzel ve basit bir oyundur ama zorluklarda vardır. Detayları dışardan gözleyen bir teknik direktör ve ekibi var. 9 puan ve maç kazanmak önemli. İlk yarısında çok keyif aldım ve ikinci yarıda müdahale etme ihtiyacı duydum. Kazanmak istiyoruz çünkü.

Bir kere her tarafta yarışabilmek önemli. Türk futbolcunda teknik direktör kalitesinin detaylı organizasyon çalışmalarının yapılması buralarda yarışmak, yarışabilmek, kulüpler açısından lige yansıması açısından çok önemli. Şampiyonlar Ligi, Avrupa ligi ve Konferans ligi olması organizasyonunun doğru olduğunu gösteriyor. Ben teknik adamlar tarafından oyunların detaylı çalışılması ile başarı geldiğini düşünüyorum.

Uluslararası seviyede maç kazanmak önemli. Kazandığımız kaybettiğimiz maçlar oldu. Bu grupta 9 puan aldık. Lider 10 puan aldı. İyi ama daha iyisi olabilirdi.

Yusuf Yazıcı iyi, gittiğinde güzel paralar kazandırmış bir oyuncu . Buranın oyuncusu. Yusuf burayı oynayabildiği için, Djaniny sakatlıktan çıktığı için onu değerlendirdik. Yusuf’un özellikle ilk yarıdaki performansından özellikle memnunum. Oynadıkça katlı sağlayacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor