Abdullah Avcı: 7 ayda bir kupa alıyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: 7 ayda bir kupa alıyoruz

Haber61 - Spor Servisi / Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Süper Kupa finali sonrası açıklamalarda bulundun.

Avcı şu ifadeleri kullandı:

Oyun olarak Sivasspor’u tebrik ederim. İyi bir takıma karşı iyi bir oyun oynadık. Duran top çözdü peşi geldi. Oyun ve skor olarak güne yakışır bir durum oluştu. Oyuncularımız tebrik ediyorum. 21 ay oldu geleli. Harika destek veriyorlar. Takımla beraber takımla savunma ve hücum yaptılar. Yine desteklerine ihtiyacımız var. 7 ayda bir kupa alıyoruz. İnsanlar mutlu oluyor. Bizde mutlu oluyoruz. İnsanların nasıl mutlu olduğunu görünce bizde onları mutlu etmek için çalışıyoruz. Onlar bizim yeni transferimiz Bir teşekkür de Egemen Korkmaz’a burada çok emeği var. Biraz uzaklaşmak istedi. Bu şampiyonlukta ve süper kupada emeği var. Kupayı aldık. Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Sonra bir hedefimiz daha var. Şampiyonlar ligi play-offu . Caner hoca burada değil. Yurt dışında ona da teşekkür ediyorum. Oradan analizlerini yolladı. Başkana ve ekibine teşekkür ediyorum.

Geçen Marek’in 27’siydi. 4 gün sonra benim dedim. Hediye değil kupayı istiyorum dedim. Onlar da yerine getirdiler. Ailemle beraber biz pasta kestiler kutladık mutlu olduk. Teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor